Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Προγνωστικά και ανάλυση

12:14 9/4/2023 - Πηγή: Sport 24

Πολύ μεγάλο ματς, πολύ κομβικό για την οικονομία του πρωταθλήματος διεξάγεται στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Άρσεναλ (18:30 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24 ) σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες στην κατηγορία. Είναι μάλιστα και ένα από τα πιο παραγωγικά παιχνίδια στο Νησί σε γκολ

εδώ και πολλά χρόνια. Η Λίβερπουλ κινείται στη μετριότητα, χωρίς νεύρο σε πολλές περιπτώσεις και με αρκετά λάθη. Παρόλα αυτά η σημερινή πρόβα τίτλου της Άρσεναλ είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξει το μέταλλό της. Δεδομένα λοιπόν ο Γιούργκεν Κλοπ θα ψάξει έναν τρόπο ώστε να στείλουν οι παίκτες του ένα μήνυμα με μια εμφάνιση αντάξια του μεγέθους των Ρεντς

Τα πράγματα για την Άρσεναλ είναι απλά, κερδίζει και περνάει από μια πολύ δύσκολη έδρα και αποδεικνύει ότι δεν είναι πυροτέχνημα. Βρισκόμαστε πλέον στην 30η αγωνιστική και ουδείς μπορεί να πει πως έχουν διαδραματιστεί τυχαία περιστατικά για να βρεθεί στην κορυφή η ομάδα του Αρτέτα και στο +5 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.

Δεύτερη σερί τεσσάρα για τους Κανονιέρηδες. Μετά το 4-1 επί της Πάλας κέρδισαν με το ίδιο σκορ και τη Λιντς, πάλι εντός. Μπήκαν δεδομένα νωθρά και χωρίς να παίξουν στα κόκκινα. Πήρε τα πάνω της από ένα σημείο η ομάδα και έπειτα και πήρε το δρόμο του το ματς. Ακολουθεί εκτός έδρας ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, ενώ σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει στο Μάντσεστερ τη Σίτι. Μετρημένος ο Αρτέτα, κρατάει χαμηλά την μπάλα, ενώ βλέπει ξανά στα πάνω του τον Ζεζούς. Προέρχεται από επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ εδώ και πέντε ματς στη σειρά. Εάν το πετύχει και σήμερα, θα είναι η πρώτη φορά που το σημειώνει από το μακρινό 1903. Την ίδια ώρα, αξίζει να σημειωθεί πως 8 σερί νίκες οι Λονδρέζοι έχουν να πετύχουν από το 2015 σε επίπεδο Premier League.

Έτοιμος ο Φαν Ντάικ για τη Λίβερπουλ, επιστρέφει και ο Τιάγκο, ενώ ο Ντιας παραμένει στα πιτς. Θα τσεκαριστεί ο Σαλιμπά από πλευράς Άρσεναλ, ενώ Ενκέτια και Τομιγιάσου παραμένουν εκτός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λίβερπουλ είναι υποτονική φέτος, ο Φαν Ντάικ κινείται σε ρηχά νερά, η ομάδα έχει χάσει την αύρα των προηγούμενων ετών, αλλά το Άνφιλντ πάντα δίνει ορμή στους Ρεντς, που θα θέλουν να αντιδράσουν μετά από την ήττα από τη Σίτι με 4-1 και το 0-0 στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι. Το Άνφιλντ είναι τόπος μαρτυρίου για την Άρσεναλ την ίδια στιγμή, μετράει έξι σερί ήττες εκεί μέσα, εννιά ματς στη σειρά χωρίς νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος και τελευταία φορά που κέρδισε εκεί μέσα ήταν όταν ο Αρτέτα ήταν ποδοσφαιριστής, το 2012. Η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο, τσιμπάει λίγο προς τα πάνω και πλέον τιμάται στο 3.61. Από τα πιθανά κυριακάτικα Χ. Η Άρσεναλ να μεν πείθει περισσότερο, αλλά είναι τόσο ισχυρή η παράδοση που δεν μας πάει το χέρι στο διπλό, το οποίο κυκλοφορεί και σε τιμές φαβορί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Χ (απόδοση 3.61), 18:30
Keywords
Τυχαία Θέματα