Λιλ - Σεβίλλη 0-0: Αλληλεξουδετέρωση προς όφελος της Ζάλτσμπουργκ

Λιλ και Σεβίλλη τα έδωσαν όλα στο Πιερ Μορουά", όμως δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0-0 για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League, αποτέλεσμα που ευνοεί τη Ζάλτσμπουργκ η οποία ξεφεύγει στη βαθμολογία.

Ο αγώνας δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός, αφού οι δύο ομάδες για μεγάλο διάστημα φοβήθηκαν η μία την άλλη. Η Σεβίλλη προσπάθησε να πάρει τα ηνία, παίζοντας με ένα ανορθόδοξο 4-2-3-1 σε σχέση με το

σύνηθες 4-3-3 και τον Λούκας Οκάμπος στην κορυφή. Οι Γάλλοι περιορίστηκαν στην άμυνα, όμως όταν βρήκαν την ευκαιρία από λάθος των Ανδαλουσιάνων, παραλίγο να ανοίξουν το σκορ.

Τα εκατέρωθεν λάθη ήταν η βασική πηγή παραγωγής δράσης στον αγώνα. Ο Ίβο Γκρμπιτς είχε περισσότερη δουλειά πάντως, όμως κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν 11 τελικές. Αυτό διότι οι περισσότερες ήταν άστοχες και ο Κροάτης τερματοφύλακας τελικά χρειάστηκε σε τέσσερις περιπτώσεις.

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσελίκ, Τζαλό, Φόντε, Ρεϊνίλδο, Σάντσες (71' Ικονέ), Αντρέ, Ονανά (71' Ξέκα), Μπαμπά, Ντέιβιντ (82' Γουεά), Γιλμάζ

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κάρλος, Ρέκικ (57' Χορδάν), Ακούνια (65' Αουγκούστινσον), Τόρες (64' Γκόμες), Φερνάντο, Ντιλέινι, Σούσο (74' Ράκιτιτς), Μιρ, Οκάμπος (74' Λαμέλα)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής Η βαθμολογία του 7ου ομίλου Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Keywords
Τυχαία Θέματα