ΛεΜπρόν Τζέιμς: Όλα δείχνουν επιστροφή του στη διάρκεια της εβδομάδας

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένας μήνας από το ματς Λέικερς - Χοκς της 20ης Μαρτίου, από το βράδυ που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τραυματίστηκε από τον Σόλομον Χιλ. Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένας μήνας και η ομάδα του Λος Άντζελες αρχίζει να πιέζεται από τους έβδομους Μπλέιζερς, με αποτέλεσμα η πρώτη εξάδα στη Δυτική Περιφέρεια και η απευθείας είσοδος στα playoffs να μην θεωρούνται πλέον δεδομένα.

Ευτυχώς για τους φίλους των πρωταθλητών, ο Φρανκ Βόγκελ φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μετά από την επιστροφή

του Άντονι Ντέιβις, έρχεται και εκείνη του Βασιλιά. "Βλέπουμε ότι ο Ντέιβις παίζει με περιορισμό λεπτών, όμως αυτά θα αρχίσουν να ανεβαίνουν όσο πλησιάζουμε στην επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς, η οποία θα γίνει στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας" είπε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, με τον Βόγκελ να ξέρει ότι έχει μπροστά του μια καλή πεντάδα αγώνων για να βρουν οι Λέικερς ρυθμό και χημεία εν όψει των playoffs.

Η ομάδα του Λος Άντζελες θα παίξει στο Ορλάντο και στην Ουάσινγκτον, πριν γυρίσει στη βάση της για να υποδεχθεί τους Κινγκς, τους Ράπτορς και τους Νάγγετς. Αυτή τη στιγμή οι Λέικερς είναι στην 5η θέση της Δύσης με ρεκόρ 35-25, με τους Μάβερικς να ακολουθούν στο 33-26 και τους Μπλέιζερς στην έβδομη θέση με 32-27. Ο Τζέιμς έχει φέτος 25.4 πόντους, 7.9 ριμπάουντ, 7.9 ασίστ, ένα κλέψιμο και 3.7 λάθη ανά 33.9 λεπτά συμμετοχής σε 41 αγώνες.

Photo credits: 2021 Jae C. Hong/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα