Λαπόρτα: "Ο Γκιντογκάν προτίμησε την Μπαρτσελόνα από τα χρήματα της Σίτι"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, φιλοξενήθηκε στην ισπανική εκπομπή Onze και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ιλκάι Γκιντογκάν, τον οποίο οι "μπλουγκράνα" ανακοίνωσαν στις 6 Ιουνίου.

Ο Γερμανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025, με τον Λαπόρτα να υποστηρίζει ότι ο 32χρονος έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα χρήματα της Μάντσεστερ Σίτι.

"Είναι ένας παίκτης που προτίμησε να πάει σε

έναν σύλλογο κύρους και τον έβαλε πάνω από τα χρήματα της Σίτι. Εδώ θα δουλέψει πολύ καλά. Ο Τσάβι τού έδειξε επίσης εμπιστοσύνη. Πήραμε έναν παίκτη με εμπειρία. Πάντα ονειρευόταν να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Έρχεται ως πρωταθλητής Ευρώπης, ένας παίκτης με αποδεδειγμένη εμπειρία", ήταν τα λόγια του.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και την απόφασή του να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι: "Ο Μέσι ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Είχε μια πολύ δύσκολη περίοδο στο Παρίσι. Ο πατέρας του μου είπε ότι δεν ήθελε να έχει αυτή την πίεση. Οι Καταλανοί τον σέβονται. Μακάρι να τα πάει πολύ καλά στο Μαϊάμι.

Η Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το σπίτι του. Θα ήθελα να του αποτίσω φόρο τιμής. Η ημέρα των εγκαινίων του Spotify Camp Nou θα ήταν μία ιδανική ημερομηνία".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαπόρτα, Ο Γκιντογκάν, Μπαρτσελόνα, Σίτι,laporta, o gkintogkan, bartselona, siti