Λαουτάρο: "Υπογράφω και αύριο το νέο συμβόλαιο, τοπ προπονητής ο Ιντζάγκι"

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η συμφωνία μεταξύ της διοίκησης της Ίντερ και του μεγάλου αστεριού της ομάδας στην επίθεση, Λαουτάρο Μαρτίνες, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ο Αργεντινός επιθετικός φρόντισε να χαροποιήσει ακόμη πιο πολύ τους φίλους των νερατζούρι, μιλώντας για την έντονη επιθυμία του να υπογράψει την ανανέωση.

"Οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028; Για μένα είναι όλα έτοιμα, λείπουν μονο μερικές λεπτομέρειες. Έχω τεράστια διάθεση να ανανεώσω. Αισθάνομαι καλά εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου.

Ο κόσμος με αγαπάει πολύ, και εγώ τους

αγαπώ. Η διοίκηση κάνει τη δουλειά της και εγώ κάνω το ίδιο. Είμαστε πολύ κοντά, δεν υπάρχει πρόβλημα, είμαι ήρεμος.

Αν θα υπογράψουμε την Πρωτοχρονιά; Εγώ υπογράφω και αύριο", τόνισε στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Sportmediaset" ο Μαρτίνες, και πρόσθεσε:

Ίντερ: Ο Λαουτάρο ανανεώνει και γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Serie A

"Είναι δύσκολο να φτάσουμε μέχρι το τέλος σε όλους τους στόχους αλλά θα δουλέψουμε για αυτό. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι επειδή υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες όπως η Μίλαν και η Νάπολι.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι τοπ προπονητής, έχει κάνει τρία φανταστικά χρόνια εδώ κατακτώντας τρόπαια και φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League.

Εάν εγώ και ο Τουράμ θυμίζουμε το δίδυμο Ετό-Μιλίτο; Εκείνοι έκαναν την ιστορία της Ίντερ, ο Μάρκους ήρθε με τρομερή διάθεση και θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει ως το τέλος σε όλα τα μέτωπα".

Keywords
Τυχαία Θέματα