Κρίστινσον: "Στόχος μου να γίνω ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού"

21:47 3/7/2021 - Πηγή: Sport 24

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Κραϊόβα στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Ο Κρίστινσον πήρε τη φανέλα βασικού ενώ απέκρουσε και ένα πέναλτι. Ο Ισλανός τερματοφύλακας στις δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως δουλεύει ώστε να γίνει ο βασικός γκολκίπερ των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστινσον

Για την προετοιμασία: "Ήταν θετική η προετοιμασία μας, με την ομάδα να ανεβάζει

σταδιακά ρυθμό. Στο σημερινό ματς είχαμε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Εγώ από την πλευρά μου δουλεύω για να είμαι πρώτος τερματοφύλακας".

Για τον αν είναι ο στόχος του να γίνει το νούμερο 1: "Κάνω ό,τι μπορώ για να το βάλω στο μυαλό του προπονητή, αλλά εξαρτάται από αυτόν. Ο στόχος μου πάντως είναι αυτός. Πρέπει να δουλεύω σκληρά και όταν έρθει η ώρα να μου δοθεί η ευκαιρία, να το δείξω στο γήπεδο. Όταν είσαι εδώ πρέπει να βάζεις κάτω το κεφάλι, να δουλεύεις και να δείχνεις ότι έχεις τη θέληση και το κουράγιο για να γίνεις παίκτης του Ολυμπιακού".

Για το πέναλτι: "Δεν ήταν τυχαίο, δεν είχα δεχτεί συμβουλές από τον προπονητή τερματοφυλάκων, διάβασα σχετικά εύκολα την εκτέλεση, ήμουν σίγουρος ότι θα σούταρε εκεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα