Κρέσπο: "Όσο πιο μακριά γίνεται, ιδανικά στα Τίρανα"

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στους "8" του Conference League, με το γκολ που σημείωσε στο Βέλγιο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Γάνδη, ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε για το μεγάλο του όνειρο, την παρουσία στον τελικό των Τιράνων, αλλά και τον λόγο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote

TV:

"Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, από την αρχή. Η Γάνδη αλλάζει πλευρές στην μπάλα για να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε λοιπόν να το αποφύγουμε αυτό και να χτυπήσουμε στην κόντρα ή μέσα από τις στατικές φάσεις. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και άξιζε την πρόκριση".

Για το γεγονός πως δεν έπαιξε στο δεύτερο μέρος: "Ήξερα από την αρχή πως είχα πρόβλημα στον προσαγωγό, κάποια στιγμή το ένιωσα να με τραβάει και γι αυτό με προστάτευσε το τεχνικό επιτελείο. Στο σημείο που είμαστε, προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό".

Για τη δήλωση που είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν πως είναι αρκετό για εκείνον η πρόκριση στους "8": "Η σωστή διατύπωση της ιστορίας είναι πως με είχαν ρωτήσει αν είναι αρκετό να πάμε μέχρι τους "8" της διοργάνωσης κι εγώ είχα πει ότι αρκετό είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, ιδανικά μέχρι τα Τίρανα".

Keywords
Τυχαία Θέματα