Κούρτιτς: "Δεν ήθελα να προσβάλω τον κόσμο με τον πανηγυρισμό μου"

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού με τον Κούρτιτς να πανηγυρίζει με κλειστά αυτιά το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε πως πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο, επειδή το γήπεδο ήταν θορυβώδες, ενώ υποστήριξε ότι δεν ήθελε να προβάλει τον κόσμο των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούρτιτς

Για το γκολ του με την εκτέλεση φάουλ: "Ήταν παρόμοιο με τον ΟΦΗ, είμαι χαρούμενος για τη νίκη, πώς υποφέραμε όλοι μαζί ως ομάδα, ήταν σημαντική γιατί δεν ήταν εύκολο να κερδίζεις ομάδας. Το θέλαμε και χαίρομαι που δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη".

Για τη διάρκεια του ΠΑΟΚ: "Όλα ήταν τα ίδια, ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως από την άλλη ξέραμε ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα θα δημιουργήσουμε και θα σκοράρουμε. Υποφέραμε αλλά σκοράραμε και νικήσουμε".

Για το αν θα ξεκουραστεί ή θα αγωνιστεί με την εθνική: "Στα πρώτα παιχνίδι δεν παίζω γιατί έχω κίτρινες, θα ξεκουραστώ. Θα είμαι διαθέσιμος απέναντι στην Κύπρο".

Για τον πανηγυρισμό του: "Επειδή το στάδιο ήταν θορυβώδες, ήταν πανηγυρισμός που γίνεται εκείνη την στιγμή, δεν ήθελα να προσβάλω τον κόσμο, αυτές είναι οι καταστάσεις όταν έχεις αδρεναλίνη. Συγγνώμη στους οπαδούς αν αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι. Καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα