Κλοπ: "Ο Τζέραρντ επιτρέπεται να πανηγυρίσει σαν τρελός αν σκοράρει η Άστον Βίλα"

Ο Στίβεν Τζέραρντ το απόγευμα του Σαββάτου θα επιστρέψει στο Άνφιλντ, αλλά αυτή τη φορά δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Λίβερπουλ. Ο 41χρονος Άγγλος θα παρατάξει την Άστον Βίλα (11/12, 17:00, COSMOTE SPORT 4 HD και Live από το SPORT24) απέναντι στην ομάδα που υπηρέτησε για χρόνια τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως τεχνικός στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στη συνέντευξη

Τύπου για τον Τζέραρντ και το πόσο σημαντικός έχει υπάρξει για τους Κόκκινους, υποστηρίζοντας ότι του επιτρέπεται να πανηγυρίσει έξαλλα αν σκοράρει η ομάδα του.

Αρχικά, ο Γερμανός κόουτς ξεκίνησε λέγοντας: "Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω... Δεν θα απαντήσω σε καμία ερώτηση για τον Στίβεν Τζέραρντ σήμερα", ξεσπώντας σε γέλια και συνέχισε:

"Ξέρω ότι ο Τζέραρντ είπε "ότι δεν υπάρχει συναίσθημα", είναι ένας έμπειρος προπονητής, αλλά δεν έχει ιδέα πώς θα αισθανθεί όταν μπει στο γήπεδο. Μου συνέβη κάτι παρόμοιο την πρώτη φορά όταν επέστρεψα στο Μάιντζ. Ο Στιβ είναι φίλος με το 99,9% των ανθρώπων που εργάζονται στη Λίβερπουλ. Και του 0,1% που δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα.

Πανηγύρισα στο Μάιντζ σαν τρελός διάβολος. Ο Στιβ επιτρέπεται να κάνει το ίδιο αύριο. Ας ελπίσουμε όμως, ότι δεν θα έχει κανένα λόγο να το κάνει".

Ως προς το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή ο Τζέραρντ τη Λίβερπουλ: "Ναι βέβαια το πιστεύω. Αλλά η ερώτηση είναι πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι άνθρωποι λένε ότι πρέπει να κερδίσεις τίτλους για να αξίζεις να αναλάβεις την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά μπορείς να κερδίσεις στο παρελθόν και να μην κερδίσεις τίποτα στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα