Κλοπ: "Αν έβλεπαν το ματς οι άνθρωποι της Γουλβς θα γελούσαν"

01:16 8/9/2022 - Πηγή: Sport 24

Η Λίβερπουλ ήταν απογοητευτική σε κάθε πλευρά του γηπέδου στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" και πήρε αυτό που άξιζε απέναντι στην Νάπολι, με τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε από τους παρτενοπέι και το 1-4 να συνθέτουν την πιο βαριά ήττα της ευρωπαϊκής ιστορίας της τα τελευταία 56 χρόνια.

"Είναι δύσκολο να δεχτείς αυτό που έγινε αλλά όχι δύσκολο να το εξηγήσεις. Η Νάπολι έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι και εμείς όχι", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την αναμέτρηση

και πρόσθεσε:

"Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε μετά από τα πέναλτι τούς τα σερβίραμε στο πιάτο. Ξέρουμε πώς συνέβη, τώρα θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί συνέβη.

Υστερήσαμε σε πολλά πράγματα και θα πρέπει να μηδενίσουμε και να κάνουμε νέα αρχή. Εάν οι άνθρωποι της Γουλβς (σ.σ. επόμενος αντίπαλος στην Premier League) έβλεπαν απόψε το ματς, πιθανότατα να μην μπορούσαν να σταματήσουν από τα γέλια.

Δεν δουλεύουμε ως ομάδα και δεν παίζουμε αρκετά καλά, αυτό είναι προφανές και για αυτό χάνουμε παιχνίδια. Αυτό είναι δική μου ευθύνη και είναι δική μου δουλειά να το βρω. Ξέρουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο των ρεντς που έκανε το ταξίδι στην Ιταλία και πικράθηκε με την απόδοση της ομάδας του ενώ σε ερώτηση για το αν ανησυχεί μήπως απολυθεί, όπως ο Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, είπε:

"Πραγματικά όχι, οι ιδιοκτήτες μας είναι ήρεμοι και περιμένουν από μένα να λύσω την κατάσταση και όχι από κάποιον άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα