Κιντ: "Ξεχωριστός ο Ντόντσιτς, ο Πορζίνγκις είναι ο ιδανικός συμπαίκτης για αυτόν"

Ο Τζέισον Κιντ είναι εδώ και μερικές ημέρες ο νέος προπονητής των Μάβερικς, με το Ντάλας να τον παρουσιάζει στα ΜΜΕ και τον Hall of Famer γκαρντ να δείχνει άμεσα τι έχει στο μυαλό του για την συνεργασία των Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Ο Κιντ ρωτήθηκε και για τους δύο σταρ της ομάδας - και το γεγονός ότι δεν έχουν βρει την χημεία που θα περίμενε κάποιος - λέγοντας μόνο τα... σωστά πράγματα.

Ντόντσιτς είναι ξεχωριστός" δήλωσε αρχικά ο Κιντ, για να προσθέσει: "Παίζει επαγγελματικά εδώ και χρόνια, αλλά πάντα μπορείς να βελτιωθείς. Νομίζω ότι έχει μεγάλη όρεξη για να βελτιωθεί".

Με την κουβέντα να πηγαίνει γρήγορα στον Πορζίνγκις, ο Κιντ έδειξε ότι πιστεύει στον Λετονό, τονίζοντας ότι περιμένει να βελτιωθεί η χημεία του έτερου σταρ της ομάδας με τον Ντόντσιτς. "Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένος και έτοιμος να δουλέψει. Θα δούμε έναν διαφορετικό Πορζίνγκις" υποστήριξε αρχικά ο Κιντ, για να προσθέσει:

"Ήταν ένα καλό καλοκαίρι για τον Πορζίνγκις. Είναι υγιής. Νομίζω ότι είναι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία. Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός συμπαίκτης για τον Ντόντσιτς. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που δεν έχουν πολλοί παίκτες στην λίγκα. Ως προπονητής, είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί του".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Κιντ μίλησε και για τον... ελέφαντα στο δωμάτιο. Τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την πρόσληψή του - όπως και με αυτή του Τσόνσι Μπίλαπς στους Μπλέιζερς - επειδή το 2001 είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία. Και προσπάθησε, για πολλοστή φορά που κλήθηκε να απαντήσει σε αυτό το θέμα τα τελευταία χρόνια, να δείξει μετανιωμένος.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Κιντ τόνισε: "Το ταξίδι που έχω ακολουθήσει δεν ήταν πάντα τέλειο, αλλά έμαθα από τα λάθη μου, κατάλαβα ότι ο Θεός είναι σπουδαίος και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ποιος είμαι και να μάθω από τα λάθη μου.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω για τα λάθη μου. Μίλησα με τους Μάβερικς για το θέμα, οι οποίοι έχουν τον τρόπο να βοηθούν τον κόσμο. Έχουν ψυχολόγο. Η πνευματική υγεία είναι κάτι πολύ σημαντικό, όχι μόνο στους Μάβερικς, αλλά σε όλη την χώρα και σε όλο τον κόσμο. Το να έχουμε έναν ψυχολόγο με τον οποίο μπορούμε να μιλάμε για αυτά που μας απασχολούν και να μας βοηθάει, αυτά είναι σημαντικά πράγματα και αυτό είναι κάτι που έμαθα το 2001".

Keywords
Τυχαία Θέματα