Κ19 ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2: Το ντέρμπι των μικρών βάφτηκε ερυθρόλευκο

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κ19 Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε της ΑΕΚ 2-1 στις εγκαταστάσεις της Kicks Academy στα Σπάτα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να προηγηθεί με πέναλτι του Χαραλμπόγλου, όμως ο Μαρίνης μπλόκαρε σταθερά.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Κωστούλα στο 64ο λεπτό, αλλά η Ένωση ισοφάρισε τρία λεπτά μετά με αυτογκόλ του Πρεκατέ, μετά από προσπάθεια του Διαμαντόπουλου.

Στο 69ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος, χάρη στο τέρμα του Χαραλαμπόγλου. Οι Πειραιώτες έκαναν το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ιστοσελίδα της κάνει παράπονα για τη διαιτησία, αναφέροντας ότι "δεν έδειξε κόκκινη στον Κωστούλα για για χτύπημα εκτός φάσης στον Χριστόφορο Κολιμάτση, ενώ και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ανατροπή του Τάσου Κοντορουχά στο 80'".

ΑΕΚ (Γ. Καραχάλιος): Μαρίνης, Σβίγγος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Αντωνόπουλος (87’ Βασιλάς), Κολιμάτσης, Χριστακόπουλος (76’ Κρουσελνίτσκι), Γεωργέας (61’ Διαμαντόπουλος), Μαρούτσης, Γιαννούλης, Κοντορούχας.

Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Δρόσος, (63’ Μπακούλας) Πρεκατές, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Αλαφάκης, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Χαραλαμπόγλου (87’ Δαρβίρας), Παπακανέλλος (77’ Πνευμονίδης), Χ. Κωστούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα