Ισπανία: Αμφίβολος ο Μορένο για Ελλάδα

Όπως η Εθνική Ελλάδας που μπήκε από την Δευτέρα (22/3) σε ρυθμό προπονήσεων ενόψει της πρεμιέρας της στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, το ίδιο συνέβη και με την πρώτη της αντίπαλο στο δρόμο προς το Κατάρ και μεγάλο φαβορί στον όμιλο, Ισπανία.

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και κατόπιν η πρώτη προπόνηση των Ισπανών διεθνών στο Ciudad del Fútbol of Las Rozas της Μαδρίτης, το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί η φούρια ρόχα, με τους παίκτες να καλωσορίζει ο ομοσπονδιακός

τεχνικός, Λουίς Ενρίκε.

Το άσχημο νέο για τον Ενρίκε που τον κάνει να πονοκεφαλιάζει ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (25/3, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD) με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι η κατάσταση του Ζεράρ Μορένο, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Βιγιαρεάλ με αποτέλεσμα να χάσει τόσο την προπόνηση της Δευτέρας όσο και αυτήν της Τρίτης.

Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έκανε γνωστό πως ο παίκτης έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάστασή του, με τον Μορένο να συνεχίζει τη θεραπεία με την ελπίδα να προλάβει το ματς της πρεμιέρας.

Φυσικά, πιθανή απουσία του θα είναι σοβαρό πλήγμα για τη φούρια ρόχα αν αναλογιστεί κανείς πως είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες που αγωνίζονται στην La Liga ενώ είναι τρίτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος πίσω από τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες και πρώτος Ισπανός με 16 τέρματα στο ενεργητικό του.

ΠΕΔΡΙ: "ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Εθνική έκανε ο Πέδρι που κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ισπανίας από τον Λουίς Ενρίκε, με τον νεαρό μέσο της Μπαρτσελόνα να κάνει λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Θέλω να απολαύσω την εμπειρία γιατί είναι όνειρο για κάθε παιδί στον κόσμο. Πρέπει να μάθω από τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσουν οι ιδέες που έχει ο Λουίς Ενρίκε.

Μου αρέσει το στιλ παιχνιδιού του και ελπίζω να μάθω πολλά, ελπίζω να προσαρμοστώ στο στιλ της εθνικής Ισπανίας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πέδρι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (23/3), δύο 24ωρα πριν το πρώτο ραντεβού της φούρια ρόχα στα προκριματικά του Μουντιάλ, με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας στην Γρανάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ισπανία - Ελλάδα: Διαιτητής ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα

Εθνική Ελλάδας: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Ισπανία με μοναδικό απόντα τον Γιαννούλη

Photo Credits: @ 2019 Manu Fernandez/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα