Η θετική παράδοση της Σλοβακίας και η Γερμανία που δίνει συνέχεια στο σερί της για το 1.87

Η Γερμανία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της απόψε στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ παίζοντας με την Αρμενία στο Ερεβάν (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Μάνσαφτ όπως αναμενόταν τερμάτισε στην πρώτη θέση χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αρμενία έχει τυπική διαδικασία. Ο Χάνζι Φλικ πάντως ζήτησε σοβαρότητα και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι μόνο η νίκη. Παρότι

λοιπόν η Γερμανία ταξίδεψε στο Ερεβάν με πολλές απουσίες, ο Φλικ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη ενδεκάδα, με παίκτες όπως ο Τερ Στέγκεν, ο Χάβερτς, ο Σανέ, ο Μίλερ και ο Γκουντογκάν.

Το σερί της Γερμανίας και η κατάρρευση της Αρμενίας

Από τότε που ανέλαβε ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, η Γερμανία έχει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 27-1. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει πανεύκολα της Αρμενίας με 6-0, στη Στουτγάρδη.

Από την πλευρά της, η Αρμενία είναι χωρίς νίκη έξι διαδοχικά ματς στον όμιλο και προέρχεται από την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 5-0 από τη Βόρεια Μακεδονία. Αυτό το αποτέλεσμα εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες είχε για τη δεύτερη θέση και τώρα το μόνο που μπορεί να προσπαθήσει είναι να αποφύγει μία ακόμη συντριβή.

Οι Αρμένιοι στα τελευταία ματς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Απέτυχαν να σκοράρουν στις δύο αναμετρήσεις με τη Βόρεια Μακεδονία, επίσης έμειναν άσφαιροι εκτός έδρας κόντρα σε Γερμανία και Ρουμανία, ενώ ακόμη και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λιχτενστάιν, γκέλαραν (1-1) σκοράροντας με πέναλτι.

Η Γερμανία με τη σειρά της μετράει 17 σερί νίκες εκτός έδρας σε προκριματικά Μουντιάλ, οι 11 από αυτές χωρίς να δεχθεί γκολ. Στον τρέχον όμιλο δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ εκτός έδρας, αφού επικράτησε με 1-0 της Ρουμανίας, με 2-0 του Λιχτενστάιν, με 4-0 της Ισλανδίας και με 4-0 της Βορείου Μακεδονίας. Στο 1.87 να συνεχίσει το σερί της με τις "καθαρές" νίκες (διπλό και No/Goal).

Μάλτα - Σλοβακία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον όγδοο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης για το Μουντιάλ, η Μάλτα υποδέχεται τη Σλοβακία (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί, ωστόσο η Σλοβακία θα επιδιώξει τη νίκη για να τερματίσει στην τρίτη θέση του γκρουπ, αλλά και για να πάρει ρεβάνς για τη "χοντρή" γκέλα του Μαρτίου, όταν είχε μείνει εντός έδρας στο 2-2 με τους Μαλτέζους.

Η Σλοβακία έχει 11 βαθμούς, όσους και η Σλοβενία, η οποία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας με την Κύπρο. Αυτή τη στιγμή υπερτερεί για ένα γκολ στη διαφορά τερμάτων των Σλοβένων, επομένως χρειάζεται τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Σλοβενία κόντρα στην Κύπρο για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση.

Γενικά, η Σλοβακία παρότι βρίσκεται στο -9 από την πρώτη δυάδα και έχασε πρόωρα το τρένο της πρόκρισης, είχε μαχητική εικόνα και κόντραρε στα ίσα την Κροατία και τη Ρωσία. Τον Σεπτέμβριο έχασε άδικα 0-1 από την Κροατία με γκολ στο 86’, ενώ τον Οκτώβριο ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στη Ρωσία, σε ένα ματς που σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Στον αντίποδα, η Μάλτα βρίσκεται σε πολύ κακό μομέντουμ, αφού στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές έχει απολογισμό 0-1-4 και πριν τρεις ημέρες διασύρθηκε με 7-1 από την Κροατία εντός έδρας. Στα τελευταία 14 παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα, εμφάνισε 11 over 2,5, ενώ σε εννιά αναμετρήσεις με τη Σλοβακία ανεξαρτήτως έδρας, μετράει δύο ισοπαλίες και επτά ήττες.

Στο 1.78 το διπλό της Σλοβακίας σε κόμπο με το over 1,5, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στις οχτώ από τις εννιά συναντήσεις των δύο ομάδων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάλτα - Σλοβακία: 2 και Over 2,5 (απόδοση 1.78), 16:00 Αρμενία - Γερμανία: 2 και No/Goal (απόδοση 1.87), 19:00
Keywords
Τυχαία Θέματα