Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα με φαβορί

Το πρώτο σημείο το διπλό της Βαλένθια στην Έλτσε, στο 1.90 (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Εντός ζώνης υποβιβασμού η Βαλένθια, προτελευταία και στο -3 από τη σωτηρία, κυριολεκτικά για τις "νυχτερίδες" δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη σήμερα. Και οι συνθήκες δείχνουν ιδανικές, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Αγωνιστικά, τελευταία και ήδη υποβιβασμένη η Έλτσε, που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και φτιάχνει πλάνα για τη Σεγούντα. Εξωαγωνιστικά,

η Βαλένθια θα έχει πολύ κόσμο μαζί της, οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι και πέρυσι τελευταία αγωνιστική η Βαλένθια βοήθησε την Έλτσε να σωθεί, κόβοντας παρότι αδιάφορη βαθμούς από την Ουέσκα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Τα άλλα δύο σημεία είναι από τη Serie A και έχουν την ίδια λογική, ο άσος της Μίλαν με τη Λέτσε (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) και το διπλό της Ίντερ στο Έμπολι (13:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Μίλαν και Ίντερ φυσικά είναι στα πολύ πάνω τους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League και ο μεταξύ τους ημιτελικός είναι δεδομένο ότι θα τις κρατήσει όλο το επόμενο διάστημα στην τσίτα.

Στο πρωτάθλημα όμως, ειδικά μετά την επιστροφή των βαθμών της Γιουβέντους, έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση στη μάχη της τετράδας, στο -3 από τη Ρόμα η Μίλαν, στο -5 η Ίντερ. Και σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν συγχωρούνται πια οι αυτοκτονίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Έμπολι – Ίντερ: 2 (απόδοση 1.55) 13:30 Έλτσε – Βαλένθια: 2 (απόδοση 1.90) 15:00 Μίλαν – Λέτσε: 1 (απόδοση 1.50) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα