Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με Τραμπζονσπόρ και League Trophy

H Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα και του Σιώπη έχει να πάρει τον τίτλο στην Τουρκία από τη σεζόν 1983-84, όμως όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της και μετά από 38 ολόκληρα χρόνια ο τίτλος του πρωταθλητή θα ξαναπάει στην Τραπεζούντα.

Εννιά βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία η Τραμπζονσπόρ, που βγάζει εικόνα αποφασιστικότητας και φοβερής συσπείρωσης. Χαρακτηριστικό ότι πριν από δέκα μέρες, όταν η Τραμπζονσπόρ έχασε 2-1 από την Αντάλιασπορ γνωρίζοντας την πρώτη της φετινή ήττα, κατά την επιστροφή της ομάδας οι οπαδοί περίμεναν στο αεροδρόμιο

ώστε να αποθεώσουν τους παίκτες και να τους στηρίξουν.

Η Τραμπζονσπόρ έδειξε ότι μπορεί να αντιδράσει, στο αμέσως επόμενο παιχνίδι νίκησε εύκολα 2-0 τη Χατάισπορ και τώρα πηγαίνει στη Σμύρνη για να αντιμετωπίσει την τοπική Αλτάι (21/12 19:00 Live από το Sport24). Καμία σχέση φυσικά η ποιότητα των δύο ομάδων, όπως και καμία σχέση η φόρμα τους, με την Αλτάι να βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας και να τρέχει αρνητικό σερί δέκα αγώνων χωρίς νίκη (0-3-7). Γύρω στο 2.00 το διπλό.

Αντιμέτωποι με την Όμικρον οι Άγγλοι

Στην Αγγλία όλη η συζήτηση εν όψει της περίφημης Boxing Day την Κυριακή αφορά το νέο κύμα του κορονοϊού, καθώς η Όμικρον έχει κυριολεκτικά διαλύσει το αγγλικό ποδόσφαιρο με πάρα πολλά κρούσματα στις ομάδες και συνεχείς αναβολές αγώνων.

Στο τραπέζι έπεσε ακόμη και το σενάριο μίνι ποδοσφαιρικού λοκντάουν, όμως τελικά αποφασίστηκε η σεζόν να συνεχιστεί κανονικά. Σε όποιες ομάδες βέβαια εμφανίζονται κρούσματα, αναγκαστικά θα υπάρχουν αναβολές και ήδη από το πρόγραμμα της Boxing Day έχουν αναβληθεί εφτά παιχνίδια, δύο από την Championship και πέντε από τη League 2.

Μεταξύ αυτών και το Μπράντφορντ – Χαρογκέιτ της League 2, που είναι και αυτό που μας δίνει την πάσα για το σημερινό Τρανμίρ – Χαρογκέιτ για τη φάση των 32 του League Trophy.

Η Χαρογκέιτ, χωρίς αγώνα την Κυριακή και έτσι κι αλλιώς χωρίς ξεκάθαρους στόχους στο πρωτάθλημα (10η στη βαθμολογία), δεν έχει κανένα λόγο να μη δώσει βάρος στο League Trophy, που πλέον έχει μπει στη φάση των νοκ άουτ και στο βάθος του δρόμου αρχίζει να αχνοφαίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Αντίθετα, η Τρανμίρ, που φυσικά είναι από τα μεγάλα ονόματα της φετινής League 2 με μοναδικό στόχο την άνοδο, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και τη δεδομένη στιγμή, περισσότερο από το League Trophy, έχει να σκέφτεται το ματς πρωταθλήματος με την Μπάροου την Κυριακή και, συνολικότερα, το εορταστικό πρόγραμμα, με ματς τόσο την επόμενη Τετάρτη όσο και την Πρωτοχρονιά.

Γύρω στο 2.80 το διπλό, στο 2.00 το DNB, που είναι απαραίτητο καθώς μιλάμε για παιχνίδι νοκ άουτ με άμεση εκτέλεση πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλτάι – Τραμπζονσπόρ: 2 (απόδοση: 1.98) 19:00 Τρανμίρ - Χαρογκέιτ: 2 DNB (απόδοση: 2.00) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα