Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα στο 5.68

10:41 5/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Εβδομάδα προημιτελικών Champions League και η αυλαία ανοίγει σήμερα το βράδυ με το Μπενφίκα – Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο. Ζευγάρια και τα δύο με καθαρά φαβορί (στο 1,44 το διπλό της Λίβερπουλ και στο 1,37 ο άσος της Σίτι) και παρότι είναι δύσκολο να διαφωνήσεις με την οπτική των μπουκ, δεν έχει και κανένα σοβαρό νόημα να μπλέξεις με τόσο χαμηλές αποδόσεις σε προημιτελικούς Champions League.

Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για τα πρώτα παιχνίδια κι ακόμη κι ένα λάθος μπορεί να διορθωθεί στη ρεβάνς.

Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Έτσι, και στα δύο παιχνίδια έχει σαφέστατα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να στραφούμε προς τα ειδικά στοιχήματα. Στο Μπενφίκα – Λίβερπουλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), προφανώς και υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αρκεί απλά να σκεφτεί κανείς την παρέλαση της Λίβερπουλ κόντρα στην Πόρτο στη φάση των ομίλων και το 5-1 στην Πορτογαλία.

Η Μπενφίκα όμως είναι πεισματάρα ομάδα, έχει καλή επιθετική λειτουργία και στα έξι συνολικά εντός έδρας φετινά παιχνίδια της για το Champions League σκόραρε 11 γκολ, μένοντας άσφαιρη μόνο κόντρα στην Μπάγερν και βάζοντας δύο γκολ στον Άγιαξ και τρία στην Μπαρτσελόνα. Και το 1.40 του διπλού εκτοξεύεται στο 2.87 με το MatchCombo της Stoiximan αν το συνδυάσουμε με το G/G.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) δεν περιμένουμε τόσο εύκολο έργο για τη Σίτι όσο δείχνει το 1.37 του άσου. Η Ατλέτικο είναι ο ορισμός της σκληρής και οργανωμένης ομάδας και οι παίκτες του Σιμεόνε θα προσπαθήσουν με την ομαδική δουλειά να βγάλουν το λάδι των αστέρων της Σίτι.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Ατλέτικο του Σιμεόνε έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές αγγλική ομάδα στα νοκ άουτ του Champions League τα τελευταία χρόνια και κανένα από αυτά τα έξι ματς δεν είχε πάνω από δύο γκολ: ήττες 2-0 και 1-0 από την Τσέλσι πέρυσι στους "8", νίκη 1-0 και ήττα επίσης 1-0 από τη Λίβερπουλ πρόπερσι (και αποκλεισμός στην παράταση) και ισοπαλία 1-1, νίκη 1-0 με την Άρσεναλ τη σεζόν 2017-18.

Πάνω σε αυτή τη λογική, έχει ενδιαφέρον τόσο το συνδυαστικό άσος και Under 2,5, όσο και το πιο ασφαλές άσος και Under 3,5 το οποίο προσφέρεται στο 1.98 με το MatchCombo της Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.98 - Stoiximan) 22:00 Μπενφίκα – Λίβερπουλ: 2 & G/G (απόδοση 2.87 - Stoiximan) 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Match Money, Ευρωπαϊκή, 5 68,Match Money, evropaiki, 5 68