Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο άσοι με DNB

Η προηγούμενη εβδομάδα, μετά το τέλος του Μουντιάλ, ήταν πολύ χαλαρή όσον αφορά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά πλέον επιστρέφουμε και επίσημα σε κανονικούς ρυθμούς. Για την ακρίβεια, σε εορταστικούς, με την Premier League να επανέρχεται στη δράση με τρεις αγωνιστικές μέσα σε δέκα μέρες, αρχής γενομένης με την παραδοσιακή Boxing Day.

Μπρέντφορντ – Τότεναμ (14:30 Novasports

Premier League, Live από το SPORT24). Η Τότεναμ είναι μια από τις ομάδες που είχαν έντονη μουντιαλική παρουσία. Δώδεκα συνολικά διεθνείς, από τους οποίους Λιορίς και Ρομέρο έπαιξαν τελικό, ο Πέρισιτς μικρό τελικό, o Ρισάρλισον και ο Μπεντακούρ γύρισαν τραυματίες και χάνουν το επόμενο διάστημα, ενώ ο Κέιν έχει πλέον να κουβαλήσει το ψυχολογικό στίγμα του χαμένου πέναλτι στα προημιτελικά με τη Γαλλία.

Και η Μπρέντφορντ βέβαια είχε διεθνείς στο Κατάρ, αλλά σαφώς με πολύ λιγότερη καταπόνηση: Τρεις με τη Δανία, έναν με τον Ισπανία, έναν με το Καμερούν και έναν με το Ιράν. Στο τελευταίο της ματς πριν τη διακοπή η Μπρέντφορντ είχε κάνει το τεράστιο μπαμ με τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, το ματς είναι λονδρέζικο ντέρμπι και το 3.50 του άσου επιτρέπει εύκολα να πάρεις μαζί σου και την ισοπαλία.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι στην Boxing Day

Σαουθάμπτον – Μπράιτον (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η φετινή είναι η 11η συνεχόμενη σεζόν της Σαουθάμπτον στην Premier, αλλά φαίνεται ότι θα χρειαστεί μεγάλη μάχη για να υπάρξει και 12η. Η χρονιά για τη Σαουθάμπτον δεν έχει πάει καλά και ήδη η διοίκηση έπαιξε πριν τη διακοπή το χαρτί της αλλαγής προπονητή, με τον Νέιθαν Τζόουνς να αντικαθιστά τον Αυστριακό Ραλφ Χάζενχουτλ.

Ο 49χρονος Τζόουνς είχε τώρα ενάμιση μήνα μπροστά του να δουλέψει με την ομάδα του (μόνο δύο μουντιαλικούς η Σαουθάμπτον) και στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο πως οι "άγιοι" θα εμφανιστούν με το μαχαίρι στα δόντια. Από την Μπράιτον, ως ειδικό βάρος, σαφώς και η Σαουθάμπτον δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει, η Μπράιτον είχε οχτώ διεθνείς στο Κατάρ (μεταξύ των οποίων φυσικά και ο Αργεντίνος ΜακΆλιστερ) και το άνοιγμα των αποδόσεων, που θέλει τον άσο αουτσάιντερ του 3.20-3.30 μοιάζει υπερβολικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρέντφορντ – Τότεναμ: 1 DNB (απόδοση 2.50) 17:00 Σαουθάμπτον – Μπράιτον: 1 DNB (απόδοση 2.30) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα