Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από την Κρακοβία μέχρι το Λάνκασιρ

Ως συνήθως, σχετικά φτωχό το δευτεριάτικο πρόγραμμα, με μια… χούφτα ματς κυρίως από πρωταθλήματα "δεύτερης ταχύτητας". Αλλά ακόμη κι έτσι, μια χαλαρή δυάδα για να χωνέψουμε το πασχαλιάτικο τραπέζι προκύπτει σχετικά αβίαστα.

Βίσλα Κρακοβίας – Βίσλα Πλοκ. Στην Πολωνία βρισκόμαστε πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος και η Βίσλα Κρακοβίας, μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της χώρας (13 πρωταθλήματα, πίσω μόνο από τα 15 της Λέγκια και τα 14 των Γκόρνικ και Ρουχ Χορζόφ), έχει μπλέξει άσχημα. 16η και εντός ζώνης υποβιβασμού αυτή τη στιγμή, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και βρίσκεται

στο -2 από τη σωτηρία και τη 15η Ζαγκλέμπιε.

Την Παρασκευή η Ζαγκλέμπιε γνώρισε οδυνηρή ήττα από την (τελείως αδιάφορη) Γκόρνικ με 2-4 και, έτσι, τώρα η Βίσλα έχει την τεράστια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το δώρο και να κάνει την προσπέραση. Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο η αντίπαλός της, η Βίσλα Πλοκ, και είναι απόλυτα φυσιολογικό το ότι ο άσος έχει ακολουθήσει πτωτική πορεία. Στο 1.75 πάντως στη Stoiximan, με δεδομένες τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί είναι απόλυτα αποδεκτός.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Προγνωστικά Αγγλία

Πρέστον – Μπλάκμπερν. Με ένα από τα παραδοσιακά τοπικά ντέρμπι του Λάνκασιρ ολοκληρώνεται η αγωνιστική της αγγλικής Championship (21:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). Από τις δύο ομάδες, η Πρέστον είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ η Μπλάκμπερν κυνηγά ακόμη τα πλέι οφ και βρίσκεται στο -6 από την 6η θέση με ένα ματς, το σημερινό, λιγότερο.

Είναι πάντως γνωστό, και αποδεδειγμένο μέσα στα χρόνια, ότι στην Αγγλία το βαθμολογικό κίνητρο δεν παίζει τον ίδιο καταλυτικό ρόλο όπως σε άλλες, πιο μεσογειακές χώρες. Έτσι, μπορεί για την Μπλάκμπερν το παιχνίδι να έχει τον χαρακτήρα του τελικού, καθώς μόνο η νίκη την κρατά ζωντανή, όμως η ίδια η Μπλάκμπερν φαίνεται ότι δεν το πιστεύει πια, έχοντας συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) και μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία της εννιά (1-3-5).

Και η Πρέστον, φυσικά, δεν θα έχει καμία διάθεση για χάρες. Το αντίθετο. Δευτέρα βράδυ, σε παιχνίδι που μεταδίδεται ζωντανά από την αγγλική τηλεόραση, απέναντι σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο από τη… γειτονιά της, θα κυνηγήσει μια νίκη γοήτρου για τον κόσμο της. Ουσιαστικά μοιρασμένο το σετ, μας δίνει το δικαίωμα να καλυφθούμε και σε περίπτωση ισοπαλίας, με το ασιατικό χάντικαπ της Πρέστον στο 0 (επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ισοπαλίας) να δίνεται στο 1.90 στη Stoiximan.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Βίσλα Κρακοβίας – Βίσλα Πλοκ: 1 (απόδοση 1.75 - Stoiximan) 20:00 Πρέστον – Μπλάκμπερν: Πρέστον AH 0 (απόδοση 1.90 - Stoiximan) 21:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα