Η νέα Jaguar C-typeContinuations

20:32 3/9/2021 - Πηγή: Sport 24

Η JaguarClassic ζωντανεύει μια αυστηρά περιορισμένη σειρά νέων C-typeContinuations για τον εορτασμό της εμβληματικής κληρονομιάς του μηχανοκίνητου αθλητισμού, 70 χρόνια μετά την πρώτη της νίκη στο 24ωρο LeMans.

Η C-type αποκαλύφθηκε το 1951-τη χρονιά που κέρδισε το LeMans στο ντεμπούτο της - κι ήταν ένα πρωτοποριακό αγωνιστικό αυτοκίνητο, που εισήγαγε αεροδυναμικές αρχές εμπνευσμένες από το αεροπλάνο, και αργότερα, δισκόφρενα.

Βασισμένηστις προδιαγραφές του μοντέλου που κέρδισε το LeMans του 1953, η περιορισμένη σειρά Continuations έχει εξελιχθεί με κόπο.

Κάθε

αντίτυπο, διαθέτει έναν 3.4 lt, εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με τριπλά καρμπυρατέρ Weber, απόδοσης 220 ίππων στις 5.800σ.α.λ. και δισκόφρενα. Η C-typeχρησιμοποίησε τον κινητήρα, το κιβώτιο και την ανάρτηση του XK120

Χρησιμοποιώντας συνδυασμό σύγχρονης τεχνολογίας και υλικών της Jaguar, η C-typeContinuation είναι το πρώτο JaguarClassic αυτοκίνητο που αναπαράγεται πλήρως χρησιμοποιώντας 3D CAD για υποστήριξη της εικονικής κατασκευής.

Η C-Continuation θα κατασκευαστεί στο JaguarClassic Works στο Coventry, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των C-type του 1953.

Keywords
Τυχαία Θέματα