Η μεσημεριανή πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα του κυπέλλου και το ντέρμπι

Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μάλλον δεν σηκώνει πολλά-πολλά όσον αφορά το σημείο (14:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24). Από τη μία η πολύ πιεσμένη για αποτέλεσμα Γιουνάιτεντ, με τον Σόλσκιερ πιθανότατα να παίζει το κεφάλι του, από την άλλη η γνωστή Σίτι, η οποία όμως πληρώνει μόλις 1.78.

Τι κάνουμε σ’ αυτή την περίπτωση; Ή πάσο ή πηγαίνουμε σε κάποιο ειδικό στοίχημα, όπως για παράδειγμα του σκόρερ. Ποια θα

είναι η επιλογή του Match Money; Ο Φιλ Φοντέν. Ο παικταράς της Σίτι έχει ανάμειξη σε 14 γκολ στα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Σίτι ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχοντας σημειώσει 11 γκολ και έχοντας δώσει και 3 ασίστ.

Είναι από τους παίκτες που εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης της Σίτι, σε σύστημα χωρίς καθαρό στράικερ, και πληρώνει 2.65 να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού.

Κυπελλική δυάδα

Το Νορθάμπτον – Κέμπριτζ είναι τοπικό ντερμπάκι, καμιά 70αριά χιλιόμετρα απέχουν οι δύο πόλεις. Η Νορθάμπτον αγωνίζεται στη Λιγκ 2 και η Κέμπριτζ στη Λιγκ 1, όμως αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η Νορθάμπτον έπεσε πέρυσι από τη Λιγκ 1 και η Κέμπριτζ ανέβηκε πέρυσι από τη Λιγκ 2, ενώ γενικότερα οι ομάδες του πάνω μισού της Λιγκ 2 έχουν μικρές διαφορές από αυτές του κάτω μισού της Λιγκ 1.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Νορθάμπτον είναι σε φουλ φόρμα (τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τέρματα 10-0) και, κυρίως, ότι η Νορθάμπτον πηγαίνει στο ματς του FA Cup έχοντας πίσω της άδεια εβδομάδα, αντίθετα με την Κέμπριτζ, που την Τρίτη είχε πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Μόρκαμ.

Γύρω στο 2.60-2.70 ο άσος, προτιμάμε το DNB του 1.88, καθώς το κύπελλο χρειάζεται καλύψεις στο "Χ" από τη στιγμή που σε περίπτωση ισοπαλίας δεν έχουμε παράταση αλλά το ζευγάρι πηγαίνει σε επαναληπτικό.

Περίπου στην ίδια λογική και το Μόρκαμ – Νιούπορτ. Και εδώ η Μόρκαμ είναι ομάδα της Λιγκ 1 και η Νιούπορτ ομάδα της Λιγκ 2, όμως οι διαφορές είναι μικρές.

Μόλις τον Μάιο οι δύο ομάδες έπαιξαν στον τελικό των πλέι οφ της Λιγκ 2 στο Γουέμπλεϊ, με τη Μόρκαμ να νικά 1-0 με πέναλτι στην παράταση και να παίρνει την άνοδο. Επιπλέον, και εδώ υπάρχει διαφορά επιβάρυνσης των δύο ομάδων. Η Νιούπορτ πηγαίνει στο FA Cup έχοντας να παίξει από το περασμένο Σάββατο, αντίθετα η Μόρκαμ είχε ματς πρωταθλήματος την Τρίτη, χάνοντας 0-2 από την Κέμπριτζ.

Η ήττα της Μόρκαμ ήταν η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια (0-1-5), την ώρα που η Νιούπορτ έχει θετικότατο μομέντουμ. Οι Ουαλοί πρόσφατα άλλαξαν προπονητή και μετά την αλλαγή μετρούν δύο νίκες σε δύο ματς. Κι όχι απλές νίκες, αλλά 3-1 μέσα στο Μπρίστολ τους Ρόβερς και 5-0 τη Στίβενεϊτζ. Στο 3.00+ το διπλό, κι εδώ όμως θα προτιμήσουμε το 2.10 του DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Γ. – Μάν. Σίτι: Φοντέν anytime (απόδοση 2,65), 14:30 Μόρκαμ – Νιούπορτ: 2 DNB (απόδοση 2,10), 17:00 Νορθάμπτον – Κέμπριτζ: 1 DNB (απόδοση 1,88), 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα