Η... επαγγελματική Σκωτία και το σερί του Ισραήλ για το 1.70

Η Αυστρία υποδέχεται το Ισραήλ (21:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο του έκτου προκριματικού ομίλου για την τελική φάση του Μουντιάλ, στην ευρωπαϊκή ζώνη. Το παιχνίδι πρακτικά είναι αδιάφορο βαθμολογικά, διότι η Αυστρία έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ μέσω του Nations League

και το Ισραήλ βρίσκεται στο -4 από τη δεύτερη θέση και τη Σκωτία, η οποία έχει απόψε ματς με την αδύναμη Μολδαβία.

Το Ισραήλ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μετράει οχτώ σερί over 2,5. Μάλιστα στον πρώτο γύρο είχε συντρίψει με 5-2 (!) την Αυστρία σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε φεστιβάλ ευκαιριών και γκολ.

Η ομάδα του Φράνκο Φόντα σίγουρα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις για εκείνη την ήττα. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε εξάλλου, ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του να κερδίσει τα δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Ισραήλ και Μολδαβία, προκειμένου να πάει στα μπαράζ του Μαρτίου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το θετικό για τους Αυστριακούς είναι ότι επιστρέφουν ο Αρναούτοβιτς (Μπολόνια) και ο μεσοεπιθετικός Μπαουμγκάρτνερ (Χοφενχάιμ), επομένως ανεβαίνει αυτόματα επίπεδο η επιθετική τους γραμμή.

Από τη μία λοιπόν το "θέλω" της Αυστρίας για μία νίκη ψυχολογίας, από την άλλη το μεγάλο σερί του Ισραήλ μας οδηγούν στο over 2,5 σε απόδοση 1.70.

Μολδαβία - Σκωτία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο ίδιο γκρουπ, η Σκωτία έχει ματς μπολ δεύτερης θέσης απόψε κόντρα στην ουραγό και αποκλεισμένη Μολδαβία (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), η οποία μετράει επτά διαδοχικές ήττες στον όμιλο.

Η Σκωτία βρίσκεται στο +4 από το Ισραήλ κι αν κερδίσει στο Κισινάου θα κλειδώσει τη θέση της στα μπαράζ. Σε αντίθετη περίπτωση θα περιμένει να δει τι θα κάνει το Ισραήλ στην Αυστρία για να γνωρίζει αν θα χρειάζεται αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική με την πρωτοπόρο Δανία, η οποία έχει το απόλυτο μετά από οχτώ παιχνίδια.

Για την ομάδα του Κλαρκ λοιπόν είναι σημαντικό να ξεμπλέξει από απόψε με τη δεύτερη θέση για να πάει χωρίς κανένα άγχος κόντρα στους Δανούς σε τρεις ημέρες. Ο Κλαρκ βέβαια για το ματς με τους Μολδαβούς θα στερηθεί τον κορυφαίο του φορ Ντάικς και τον σημαντικό μεσοεπιθετικό Κρίστι λόγω καρτών, ενώ θα απουσιάσει και ο κορυφαίος χαφ ΜακΤόμινι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Υπό αυτές τις συνθήκες οι Σκωτσέζοι θα αναζητήσουν ακόμη μία επαγγελματική νίκη, όπως έκαναν και τον Οκτώβριο στα Νησιά Φερόε με γκολ στο 86’ (1-0). Από την πλευρά της η Μολδαβία θα κοιτάξει κυρίως να φανεί αξιοπρεπής, άρα το διπλό του 1.20 μπορεί να ανέβει στο 1.75 σε συνδυασμό με το under 3,5.

Σημειώνεται ότι οι επτά από τις τελευταίες εννιά νίκες της Σκωτίας ήρθαν με under 3,5, όπως επίσης και έξι τελευταίες που έκανε εκτός έδρας με Νησιά Φερόε (1-0), Αυστρία (1-0), Λουξεμβούργο (1-0), Τσεχία (2-1), Κύπρο (2-1) και Σαν Μαρίνο (2-0).

Βόρεια Ιρλανδία - Λιθουανία: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον τρίτο όμιλο η Βόρεια Ιρλανδία φιλοξενεί τη Λιθουανία σε ένα παιχνίδι γοήτρου (21:45 Live από το SPORT24). Οι Βόρειο Ιρλανδοί είναι χωρίς νίκη εντός έδρας σε επίσημο επίπεδο οχτώ σερί αγώνες (0-5-3). Εχουν να κερδίσουν από τον Μάρτιο του 2019 και το 2-1 επί της Λευκορωσίας για τα προκριματικά του Euro.

Απόψε θέλουν να βάλουν στοπ σε αυτό το αρνητικό σερί και παράλληλα με νίκη να κάνουν το βήμα για την τιμητική τρίτη θέση, βάζοντας από κάτω τη Βουλγαρία, που την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Ελβετία.

Η Λιθουανία μοιάζει ο καταλληλότερος αντίπαλος για να επιστρέψει η Β. Ιρλανδία στις επιτυχίες, αφού στα τελευταία 13 παιχνίδια της μετράει 11 ήττες! Σε αυτές τις 11 ήττες μάλιστα οι Λιθουανοί έμειναν εννιά φορές άσφαιροι.

Ο άσος της Βορείου Ιρλανδίας, που είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στο Βίλνιους με 4-1, βρίσκεται χαμηλά στο 1.40, αλλά ανεβαίνει στο 2.10 σε συνδυασμό με το N/G.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μολδαβία - Σκωτία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.75), 19:00 Αυστρία - Ισραήλ: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 21:45 Βόρεια Ιρλανδία - Λιθουανία: 1 και No/Goal (απόδοση 2.10), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα