Η Ελλάδα τα παίζει όλα για όλα

Η Σουηδία έχει συμπληρώσει έναν χρόνο χωρίς ήττα στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης αφού, μετά το 0-2 από την Πορτογαλία στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020 (με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο), μετράει οκτώ διαδοχικές νίκες, μια εκ των οποίων μάλιστα κόντρα στην πολύ δυνατή Ισπανία.

Ε και; Οι παραδόσεις (και τα σερί) είναι για να σπάνε και αυτό θα επιδιώξει να κάνει απόψε (12/10, 21:45) η Ελλάδα, στην προσπάθειά της να μπει για τα καλά στην μάχη

για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είτε μέσω της πρώτης θέσης (απευθείας εισιτήριο), είτε της δεύτερης (πλέι οφ) του δεύτερου ομίλου.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten! Όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα με δυνατές αποδόσεις! 21+

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σιπ έχει αποδείξει ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και το ενδεχόμενο να πάρει το σπουδαίο «διπλό» στην Στοκχόλμη, προσφέρεται στο 4,50 από την Interwetten.gr.

Διαθέσιμα 164 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία προσφέρεται και με 0% γκανιότα, με την απόδοση του «διπλού» της Ελλάδας στο 4,80.

Η Ελλάδα θα παίξει αμυντικά, θα επιχειρήσει να ρίξει τον ρυθμό και η ισοπαλία στο ημίχρονο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, με την απόδοση στο 2,10 στην Interwetten.gr. για το «Χ» στην ανάπαυλα.

Ο Γιώργος Μασούρας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, θέλει να δώσει συνέχεια και στην εθνική ομάδα και το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα προσφέρεται στο πολύ ελκυστικό 5,25 στην Interwetten.gr.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της προκριματικής φάσης, κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό στην μάχη της πρόκρισης και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει ρόλο για το ποιες ομάδες θα βρεθούν, σε κάτι περισσότερες από 400 ημέρες, στα γήπεδα του Κατάρ.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση* για όλους! 21+ (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στο Αλγκάρβ, η Πορτογαλία είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στο Λουξεμβούργο (12/10, 21:45), στον δρόμο προς την κατάκτηση της πρωτιάς στον πρώτο όμιλο. Το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων, Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέρεται στο 2,55 στην Interwetten.gr, σε ένα από τα 149 ειδικά στοιχήματά της.

Στο Μπέερ Σεβά, τέλος, το Ισραήλ περιμένει την Μολδαβία (12/10, 21:45) και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την δεύτερη θέση του έκτου ομίλου, όπου η Δανία είναι σίγουρα πρώτη. Ο Έραν Ζάχαβι σκοράρει σε ρυθμός πολυβόλου και το να πετύχει το πρώτο γκολ και κόντρα στους Μολδαβούς προσφέρεται στο 3,00 από την Interwetten.gr, σε ένα από τα 152 ειδικά στοιχήματά της.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα