Η δεξαμενή των free agents της EuroLeague έχει ακόμη πολλά καλά ονόματα

Ο Ιούλιος φτάνει προς το τέλος του, οι περισσότερες ομάδες της EuroLeague έχουν χτίσει τα ρόστερ τους, πολλές όμως έχουν ακόμη εκκρεμότητες. Παναθηναϊκός (περισσότερο) κι Ολυμπιακός (λιγότερο) παραμένουν ενεργοί στην αγορά, γνωρίζοντας ότι εκτός από την

ατελείωτη αγορά των ΗΠΑ, υπάρχει και η δεξαμενή της Ευρώπης στην οποία βρίσκει κανείς αρκετά καλά ονόματα.

Στις θέσεις των γκαρντ (1-2) παραμένουν διαθέσιμοι ο Ματ Τόμας που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Νέιτ Γουόλτερς, ο Νταρούν Χίλιαρντ, ο Τζάρεντ Χάρπερ κι ο Μάρκους Έρικσον, ενώ ενδέχεται να προστεθούν σε αυτή τη λίστα ο Ίφι Λούντμπεργκ τον οποίο δεν θέλει η Βίρτους Μπολόνια και ο Κόρι Χίγκινς που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα.

Στις θέσεις των φόργουορντ (3-4), εκτός φυσικά από τον Νίκολα Μίροτιτς που έχει γίνει το πρόσωπο του καλοκαιριού, υπάρχουν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που περιμένει ακόμη το NBA αλλά όλα δείχνουν πως θα γυρίσει στα μέρη μας, ο Τιμότ Λουγουαγού-Καμπαρό, ο Λουίς Ολίντι που αποχώρησε από την Άλμπα και ονειρεύεται μία θέση στο ρόστερ των Φοίνιξ Σανς, ο Όγκουστιν Ρούμπιτ που έφυγε από τη Μπάγερν, ο Τάιλερ Κάβανο, ο Ντόλτον Χομς κι ο Ντέρικ Γουίλιαμς.

Μικρότερη, αλλά πιο πλούσια, είναι η λίστα των σέντερ. Ο Ταρίκ Μπλακ που έφυγε από τον Ολυμπιακό, ο Μπράιαντ Ντάνστον που αποχώρησε από την Εφές, ο Οθέλο Χάντερ που δεν συνεχίζει στη Μπάγερν κι ο Χασιέλ Ριβέρο που αποδεσμεύθηκε από τη Βαλένθια, είναι ονόματα που αργά ή γρήγορα θα απασχολήσουν αρκετές ομάδες. Κι ας είναι οι περισσότεροι σε προχωρημένη μπασκετική ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα