Η χειρότερη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ σημειώθηκε σε φιλικό στην Τουρκία

22:49 5/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Οντένσε και Βέιλε συμφώνησαν να δώσουν ένα προπονητικό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στην Τουρκία. Ο αγώνας ήταν ανεπίσημος και οι δύο ομάδες της Δανίας συμφώνησαν να διαρκέσει 120 λεπτά, ώστε οι προπονητές να δοκιμάσουν όσο το δυνατόν πιο πολλούς παίκτες.

Τελικά, αυτό που προσέφερε ο αγώνας ήταν μία φάση που δύσκολα θα ξεπεραστεί τη φετινή σεζόν, ήτοι τη χειρότερη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.

Ο αγώνας βρισκόταν στο 83ο λεπτό και η Οντένσε είχε κερδίσει φάουλ δεξιά. Οι Ισάμ Ζεμπαλί και Ματίας

Μπρεμς στήθηκαν πίσω απ' την μπάλα, ο καθένας με διαφορετικό πόδι, ώστε να μπερδέψουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά και την άμυνα της Βέιλε, σχετικά με τον εκτελεστή.

Ο Ζεμπαλί σήκωσε το χέρι, σαν να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του και στη συνέχεια άρχισε να τρέχει προς την μπάλα. Το ίδιο έκανε και ο Μπρεμς. Την κατάλληλη στιγμή, ο τελευταίος έκανε σουτ με το δεξί, μόνο και μόνο για να σηκώσει το κεφάλι του και να δει ότι ο Ζεμπαλί περνούσε εκείνη τη στιγμή μπροστά απ' την μπάλα. Εκείνη χτύπησε στον Τυνήσιο διεθνή και έφυγε άουτ. Οι δύο συμπαίκτες κοιτάχτηκαν, έσκυψαν το κεφάλι και συνέχισαν τον αγώνα...

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στα 120 λεπτά αγώνα. Για τη Βέιλε αγωνίστηκε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ως αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα