Η αναφορά στα γενέθλια του Μιχαΐλοβιτς που έκανε τον σκόρερ Σοριάνο να βουρκώσει

Η Μπολόνια επικράτησε με 2-1 στο "Λουίτζι Φεράρις" της Σαμπντόρια το απόγευμα του Σαββάτου και ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε ήταν ο Ρομπέρτο Σοριάνο, που έκανε άπαντες να λυγίσουν όταν η κουβέντα πήγε στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Ο Ιταλός φορ των ροσομπλού πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 65 ματς πρωταθλήματος και 706 ημέρες, με το αμέσως προηγούμενο να έχει σημειωθεί στις 14 Μαρτίου 2021 και να είναι

και πάλι με την Μπολόνια απέναντι στην Σαμπντόρια και τον ίδιο να σκέφτεται τον Σέρβο προπονητή που έφυγε από τη ζωή στις 16 Δεκεμβρίου 2022 σε ηλικία 53 ετών.

Και αυτό γιατί του επισημάνθηκε πως την ερχόμενη Δευτέρα (20/02) θα έκλεινε τα 54 χρόνια ζωής, με τον παίκτη -ο οποίος είχε δουλέψει με τον Μιχαΐλοβιτς τόσο στην Μπολόνια όσο και στην Σαμπντόρια- να αδυνατεί να κρύψει τη συγκίνησή του και να δηλώνει:

"Θα ήθελα να σκέφτομαι πως αυτό το γκολ ήταν επίσης χάρη στον Σίνισα. Μου αρέσει να πιστεύω ότι με βοήθησε να σκοράρω εδώ σε αυτό το στάδιο, όπου είχαμε τόσες όμορφες αναμνήσεις μαζί.

Πέρασαν 65 ματς από το τελευταίο γκολ μου και το έψαχνα". Σημειώνεται πως ο Σοριάνο έχει δουλέψει μαζί με τον Μιχαΐλοβιτς περισσότερο από κάθε άλλον προπονητή στην καριέρα του, έχοντας παίξει 175 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του και έχοντας απολογισμό 24 γκολ και 27 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα