Η adidas παρουσιάζει την FUSSBALLLIEBE, τη νέα επίσημη μπάλα του Uefa Euro 2024™ γιορτάζοντας την αγάπη για το ποδόσφαιρο

Η adidas παρουσιάζει την FUSSBALLLIEBE, τη νέα Επίσημη Μπάλα για το UEFA Euro 2024™. Η FUSSBALLLIEBE, που σημαίνει «αγάπη για το ποδόσφαιρο», θα φέρει για πρώτη φορά την Τεχνολογία Connected Ball στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA™.

Η FUSSBALLLIEBE

είναι ειδικά σχεδιασμένη για μέγιστη ακρίβεια στο παιχνίδι. Το σχήμα του PRECISIONSHELL 20 τεμαχίων και οι στρατηγικά τοποθετημένες εγκοπές αποτύπωσης στο εξωτερικό κέλυφος της μπάλας ερευνήθηκαν και δοκιμάστηκαν σχολαστικά, τόσο στο εργαστήριο όσο και στον αγωνιστικό χώρο, για καλύτερο έλεγχο της ροής του αέρα στη μπάλα με στόχο τη μέγιστη ακρίβεια. Το εξωτερικό κέλυφος υποστηρίζεται από το πρωτοποριακό CTR-CORE στο εσωτερικό της μπάλας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ακρίβεια και σταθερότητα, υποστηρίζοντας γρήγορο και ακριβές παιχνίδι με μέγιστο σχήμα και συγκράτηση αέρα.

Ο σχεδιασμός της FUSSBALLLIEBE αναπαριστά την κίνηση της μπάλας και την ενέργεια του παιχνιδιού μέσα από εξέχοντα μαύρα σχήματα φτερών, που τονίζονται με πολύχρωμες άκρες, καμπύλες και τελείες. Με τη χρήση έντονων αποχρώσεων του κόκκινου, μπλε, πράσινου και πορτοκαλί εξυμνείται η ζωντάνια που φέρνουν οι διαγωνιζόμενες χώρες στο τουρνουά και η αγνή απλότητα του ποδοσφαίρου που προσελκύει τόση αγάπη από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Στην μπάλα εμφανίζονται απεικονίσεις των γηπέδων του κάθε τουρνουά μαζί με το όνομα της κάθε διοργανώτριας πόλης.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA™, η Επίσημη Μπάλα θα διαθέτει την Τεχνολογία Connected Ball από την adidas. Τα ακριβή δεδομένα της μπάλας θα στέλνονται στους ειδικούς του αγώνα σε βίντεο σε πραγματικό χρόνο. Η καινοτομία που θα συνδυάζει δεδομένα θέσης παίκτη με τεχνολογία AI, έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ημι-αυτόματη τεχνολογία offside της UEFA και να αποτελέσει το κλειδί για την υποστήριξη ταχύτερων αποφάσεων σε αγώνες. Η Τεχνολογία Connected Ball, που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με την Kinexon, μπορεί επίσης να βοηθήσει τους ειδικούς του VAR να αναγνωρίζουν κάθε μεμονωμένο άγγιγμα της μπάλας, μειώνοντας τον χρόνο που δαπανάται για την επίλυση περιστατικών χειροσφαίρισης και πέναλτι.

Η FUSSBALLLIEBE παρουσιάστηκε επίσημα στις 15 Νοεμβρίου σε μια ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο, που σήμανε την έναρξη για 5 ημέρες δραστηριοτήτων αφιερωμένες στον εορτασμό της αγάπης για το ποδόσφαιρο - συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων από τους θρύλους των διοργανώσεων του Euro στο παρελθόν και σημερινά είδωλα, freestyle battles και ευκαιρίες για τους φιλάθλους να δοκιμάσουν οι ίδιοι την μπάλα.

Από τις 16 Νοεμβρίου η adidas μεταδίδει τη χαρά της FUSSBALLLIEBE και στις υπόλοιπες πόλεις που φιλοξενούν το UEFA Euro 2024™ με ένα roadshow που θα περιλαμβάνει pop-up γήπεδα ποδοσφαίρου και δωράκια μπάλας. Κάθε πόλη υποδοχής θα λαμβάνει 900 επιπλέον μπάλες για να τις δωρίσει τοπικά σε σχολεία, ποδοσφαιρικούς συλλόγους και άλλες αξιόλογες πρωτοβουλίες.

Η adidas συνεχίζει τη δέσμευσή της να συνεισφέρει το 1% όλων των παγκόσμιων καθαρών πωλήσεων από τις μπάλες ποδοσφαίρου της στο Common Goal, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που οδηγούν σε μόνιμες κοινωνικές αλλαγές για τις υποβαθμισμένες κοινότητες, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο περιεκτικού μέλλοντος μέσω του ποδοσφαίρου.

Η Επίσημη Μπάλα του UEFA Euro 2024™ FUSSBALLLIEBE κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου στο adidas.gr, στο adidas Store Athens (Ερμού 44), σε επιλεγμένα adidas Stores σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε καταστήματα αθλητικών ειδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα