Φούλαμ: Ο Μίτροβιτς τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές, ο Σίλβα με δύο

19:00 4/4/2023 - Πηγή: Sport 24

Οκτώ αγωνιστικές ήταν το τίμημα για τη συμπεριφορά του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στο παιχνίδι της Φούλαμ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα προημιτελικά του FA Cup.

Ο Σέρβος επιθετικός επιτέθηκε στον διαιτητή Κρις Κάβανο για ένα πέναλτι που καταλόγισε και τιμωρήθηκε με επιπλέον πέντε αγωνιστικές, ύστερα από τις τρεις που δέχθηκε αυτομάτως λόγω της αποβολής για βίαιη συμπεριφορά.

Η FA έκρινε ότι η τιμωρία των τριών αγωνιστικών δεν είναι "επαρκής" κι έτσι επέβαλε ακόμη πέντε, με μία εκ των οποίων να έχει

εκτιθεί.

Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Μάρκο Σίλβα για έντονες διαμαρτυρίες, με συνέπεια να τιμωρηθεί κι αυτός με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 20.000 λιρών, ενώ ο σύλλογος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 40.000 λιρών.

Ο Μίτροβιτς θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Λιντς, Άστον Βϊλα, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Λέστερ και θα επιστρέψει για τα τελευταία τρία με Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 28χρονος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ των Λονδρέζων (και) φέτος με 11 γκολ στην Premier League και η απουσία του αποτελεί ισχυρό πλήγμα στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα