Φαλ: "Δύσκολο το σουτ του Σλούκα, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες το χάνεις"

Λίγα λεπτά μετά από την ήττα από τη Μονακό στο Game 4, ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στην κάμερα της NOVA, όπου ανέλυσε την τελευταία κατοχή του Ολυμπιακού. Ο θηριώδης σέντερ εξήγησε πώς ακριβώς κινήθηκαν οι ερυθρόλευκοι, έδωσε το σύνθημα πρόκρισης στο ΣΕΦ και αναφέρθηκε στο τρίτο προσωπικό φάουλ του, που άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Παλεύαμε όλη τη σεζόν για το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Στην τελευταία κατοχή, ο Σλούκας ήταν κάτω υπό πίεση και μου την πάσαρε. Προσπάθησα να την πιάσω, αλλά ήμουν εκτός ισορροπίας. Τον είδα και του έδωσα την μπάλα. Ήταν ένα δύσκολο σουτ, κάποιες φορές το βάζεις και κάποιες το χάνεις. Έτσι είναι το παιχνίδι.

Δεν θα έπρεπε να κάνω το τρίτο φάουλ μου, ήταν χαζό από μέρους μου. Πρέπει να κάνω καλύτερη διαχείριση και καλύτερη δουλειά. Χάθηκε η ισορροπία εκεί. Πρέπει να προστατεύω καλύτερα τον εαυτό μου.

Για την ώρα, υπάρχει μια φυσιολογική απογοήτευση επειδή χάσαμε. Αύριο έχουμε ρεπό, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε και να πάρουμε το εισιτήριο για το Final Four".

Keywords
Τυχαία Θέματα