Έξαλλος Τρινκιέρι μετά την βαριά ήττα της Μπάγερν από την Λούντβιγκσμπουργκ: "Καταλαβαίνω την κούραση, αλλά χέστ...κα"

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σπάνια μασάει τα λόγια του, ειδικά όταν είναι εκνευρισμένος. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά, με τον Ιταλό τεχνικό να δείχνει το ταμπεραμέντο του μετά την ντροπιαστική ήττα της Μπάγερν με 96-68 από την Λούντβιγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα.

"Δεν μπορώ να εξηγήσω τίποτα, δεν έχω καμία δικαιολογία. Για εμένα αυτό είναι το χειρότερο που έχω ζήσει στην προπονητική μου πορεία στο γερμανικό πρωτάθλημα" δήλωσε αρχικά ο Ιταλός, για να προσθέσει: "Ντροπιαστήκαμε, πιάσαμε πάτο και είναι δύσκολο να το καταπιούμε".

Ο Τρινκιέρι

δεν έμεινε μάλιστα εκεί, παρά στην συνέχεια τόνισε: "Είναι μία προσγείωση στην πραγματικότητα. Λέμε ότι είμαστε κουρασμένοι και καταλαβαίνω ότι εδώ και τρεις εβδομάδες δίνουν διαδοχικά παιχνίδια, αλλά - συγγνώμη - χέστ...κα. Είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ, να τιμάμε την φανέλα και να παίζουμε σκληρά. Και δεν το κάναμε αυτό".

Κλείνοντας, ο Τρινκιέρι τόνισε: "Είναι μία κρίσιμή στιγμή για εμάς. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες γιατί δεν γίνεται να προχωρήσουμε χωρίς να αναλύσουμε το παιχνίδι. Σε τέτοιες στιγμές αποφασίζεις τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα