Εθνική Ιρλανδίας: Με τον Κένι στον πάγκο η αντίπαλος της Εθνικής, για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2024

Με τον Στίβεν Κένι στον τιμόνι θα παραταχθεί η εθνική Ιρλανδίας κόντρα στην Εθνική μας ομάδα στις 13 Οκτωβρίου, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να συνεδριάζει και να γνωστοποιεί την Πέμπτη (17/09) πως ο 51χρονος προπονητής θα μείνει στον πάγκο για τα υπόλοιπα τρία ματς των προκριματικών του Euro 2024 (εντός με Ελλάδα, εκτός με Γιβραλτάρ και Ολλανδία) και το φιλικό με την Νέα Ζηλανδία.

Η παραμονή του δεν ήταν σίγουρη μετά από την εντός έδρας ήττα από την Ολλανδία (1-2) που εξανέμισε τις ελπίδες των Ιρλανδών για παρουσία στα γήπεδα της Γερμανίας μέσω προκριματικών (ελπίζουν τώρα να περάσει απευθείας στα τελικά η Σκωτία και η Ουκρανία για να παίξουν playoffs), με την ομοσπονδία να υπογραμμίζει ότι θα κάνει εκ νέου αξιολόγηση της κατάστασης μετά από αυτά τα τέσσερα ματς.

Ιρλανδία - Ολλανδία 1-2: Άλωσαν το Δουβλίνο με ανατροπή οι οράνιε

"Θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για μεγάλες διοργανώσεις οπότε είναι λογικό να είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα μας στα δύο τελευταία ματς.

Αν και δεν πήραμε την πρόκριση, ξέρουμε πως ο προπονητής και οι παίκτες είναι πλήρως αφοσιωμένοι στα ματς που απομένουν.

Μετά από τους αγώνες του Νοεμβρίου θα συνεδριάσει ξανά το διοικητικού συμβούλιο για να δούμε τις επόμενες κινήσεις μας", τόνισε ο CEO της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ιρλανδίας, Τζόναθαν Χιλ.

Σημειώνεται πως η Ιρλανδία μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Euro 2024 ενώ με τον Στίβεν Κένι στον πάγκο έχει μόλις 5 νίκες σε 26 επίσημα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνική Ιρλανδίας, Κένι, Euro 2024,ethniki irlandias, keni, Euro 2024