Έμερι: "Η Βιγιαρεάλ είναι το σπίτι μου, είναι απόφασή μου να μείνω"

Δημοσιεύματα της Τρίτης (2/11) εμφάνιζαν τον Ουνάι Έμερι ως τον κυρίαρχο στόχο της Νιούκαστλ. Το Athletic υποστήριζε πως οι καρακάξες είχαν καταλήξει στον Ισπανό προπονητή μαζί με τον Έντι Χάουι, ενώ η αγγλική ομάδα εμφανιζόταν πρόθυμη να καταθέσει έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τη Βιγιαρεάλ.

Πάντως, ο Έμερι με ανακοίνωσή του στο Twitter υποστηρίζει πως παρά το ενδιαφέρον από την Αγγλία παραμένει πιστός στη Βιγιαρεάλ, όπου και θα παραμένει.

"Για όλο τον θόρυβο που υπήρξε χθες

σε άλλη χώρα, μέσα στην ομάδα υπάρχει διαφάνεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Βιγιαρεάλ είναι το σπίτι μου και είμαι 100% δεσμευμένος στην ομάδα. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον που μου έδειξε άλλη ομάδα, αλλά είμαι ακόμη περισσότερο ευγνώμων που θα μείνω εδώ. Έχω επικοινωνήσει στον Φερνάντο Ρόιγκ την απόφασή μου να συνεχίσω να είμαι κομμάτι του πρότζεκτ της Βιγιαρεάλ.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μου έδειξαν. Αυτή η Κυριακή έχουμε έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα και ελπίζω να νικήσουμε. Θα σας δούμε στο Εστάδιο Θεράμικα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα