Εκνευρίστηκε ο Λουίς Ενρίκε με δημοσιογράφο μετά την τεσσάρα από τη Νιούκαστλ: "Τι είδους ερώτηση είναι αυτή;"

Το πάρτι στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" για την επιστροφή του σεντονιού είκοσι χρόνια μετά είχε αρχίσει πολύ πριν από τη σέντρα και συνεχίστηκε και όλο το βράδυ. Η Νιούκαστλ διέλυσε με 4-1 την Παρί για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Champions League και πέρασε επικεφαλής στη βαθμολογία.

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν και ο Νταν Μπερν άνοιξαν τον δρόμο για τους Άγγλους, ο Σον Λόνγκσταφ μεγάλωσε την έκταση του σκορ και μπορεί οι Γάλλοι να απάντησαν με τον Λικά Ερναντέζ, δεν μπορούσαν να αλλάξουν

τη μοίρα τους, με τον Φαμπιάν Σερ να γράφει το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.

Η Παρί είναι στη 2η θέση, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην 5η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος με 12 βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, βρέθηκε στο επίκεντρο. Όταν ρωτήθηκε για την διάταξη που επέλεξε στον αγώνα, ο ίδιος απάντησε: "Είμαι ο προπονητής της ομάδας και εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για τη Νιούκαστλ, αλλά σίγουρα δεν μας άξιζε αυτό το σκορ. Είχαμε πολλές κακές στιγμές και πρέπει να παίξουμε καλύτερα".

Για το αν θεωρεί πολύ δύσκολη αυτή την βαριά ήττα στην Αγγλία, είπε πως "στόχος μας είναι να φτάσουμε ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Είμαστε σε δύσκολο όμιλο, το γνωρίζουμε αυτό, αλλά είμαστε στη δεύτερη θέση. Τα τελευταία παιχνίδια θα είναι απολαυστικά".

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι δύσκολο να κοουτσάρει την Παρί, δεν το πήρε πολύ... ήρεμα και απάντησε με ερώτηση: "Τι είδους ερώτηση είναι αυτή;".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκνευρίστηκε, Λουίς Ενρίκε, Νιούκαστλ,eknevristike, louis enrike, nioukastl