Εγκώμια Φαν Σιπ για Βλαχοδήμο: "Ηταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με μαγνήτη"

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εκπληκτικός στον δεύτερο αγώνα των playoffs του Champions League, με την Αϊντχόφεν, κράτησε το "μηδέν" και οδήγησε την Μπενφίκα στους ομίλους. Για χάρη του, ο πορτογαλικός σύλλογος αποφάσισε να αλλάξει όνομα στον αγγλικό λογαριασμό του στο Twitter. Έτσι, λοιπόν, το "SL Benfica" μετατράπηκε σε "SL Benficadysseas".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος φυσικά και έχει τον Βλαχοδήμο

στις κλήσεις του για τα κομβικά ματς με Κόσοβο και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ (5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα οι δυο αγώνες), εγκωμίασε τον 27χρονο Έλληνα πορτιέρε των "αετών της Λισσαβώνας" στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Abola"

"Είμαι στην Αθήνα, αλλά είδα στην τηλεόραση τους δύο αγώνες της Μπενφίκα με την Αϊντχόφεν. Ο Βλαχοδήμος τα πήγε πολύ καλά και η Μπενφίκα κατάφερε να παραμείνει στο Champions League. Όλοι οι παίκτες της έκαναν εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο ο Βλαχοδήμος. Ειδικά αφού έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα.

Ο Βλαχοδήμος είχε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και ακρίβεια στην απόδοση του. Η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς πρέπει να απαντήσει την κατάλληλη στιγμή. Έκανε τη δουλειά του και ήταν σημαντικός. Ηταν πάντα στη θέση του και έμοιαζε με μαγνήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν", τόνισε ο Ολλανδός εκλέκτορας.

Keywords
Τυχαία Θέματα