Δικηγόρος πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ: "Μέχρι στιγμής υπάρχουν ενδείξεις, όχι αποδείξεις"

Η υπόθεση της παραπομπής σε δίκη του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού και παράνομης βίας έχει δημιουργήσει θόρυβο στον ελληνικό αθλητισμό. Ο δικηγόρος του γνωστού παράγοντα μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", κάνοντας λόγο για "ενδείξεις και όχι αποδείξεις".

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΟΚ,

Περικλής Πασχάκης, δήλωσε: "Θα ήθελα να σημειωθεί ότι στον εντολέα μου δεν έχει επιβληθεί ούτε ένας περιοριστικός όρος και είναι ένα στοιχείο που κατά την άποψή μας δείχνει πολλά. Είναι μια θετική και αναμενόμενη εξέλιξη για εμάς και το λέω αυτό επειδή ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ενδείξεις και όχι αποδείξεις. Το δικαστήριο θέλει αποδείξεις και είναι αλλιώς να διαβάζεις ένα κατηγορητήριο και αλλιώς να βλέπεις τους μάρτυρες και να αξιολογείς όλα όσα λένε".

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει και δήλωση του δικηγόρου της καταγγέλουσας, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε τα εξής: "Πράγματι εκδόθηκε το βούλευμα που παραπέμπει το πρώην μεγαλοστέλεχος του ελληνικού μπάσκετ να δικαστεί ως υπαίτιος για απόπειρα βιασμού. Θεωρώ θα αποδειχθούν πλήρως στο δικαστήριο όλα όσα ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. Προς το παρόν δεν έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο".

Τέλος, σε δήλωσή της στο ίδιο μέσο η καταγγέλουσα τόνισε: "Είναι μια πρώτη αρχή. Τώρα αρχίζουμε, θα λάμψει η αλήθεια. Νιώθω δικαιωμένη".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικηγόρος, ΕΟΚ, Μέχρι,dikigoros, eok, mechri