Μπράουν: "Περιμένω ότι η Ένωση Παικτών θα κάνει έφεση για τον αποκλεισμό του Ίρβινγκ"

Την πεποίθησή του ότι η Ένωση Παικτών θα ασκήσει έφεση για την απόφαση των Νετς να θέσουν εκτός ομάδας τον Καϊρί Ίρβινγκ εξέφρασε ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος είναι και vice president του NBPA.

Ο Μπράουν, μιλώντας στην Globe είπε ότι η Ένωση Παικτών θεωρεί υπερβολικούς τους 6 όρους που έθεσαν οι Νετς στον Ίρβινγκ για την εκ νέου ενσωμάτωσή του στην ομάδα, μιας

και δεν υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές στη συλλογική σύμβαση που να ορίζουν τι μπορεί να ποστάρει κάποιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Δεν νομίζω ότι ο Καϊρί είναι αντισημίτης. Έκανε ένα λάθος. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να αποδοκιμάζουμε τη ρητορική μίσους. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο τι λέει κάποιος και σε ένα ποστάρισμα ενός λινκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς περιγραφή. Κάποιοι θα πουν ότι δεν υπάρχει διαφορά, αλλά δεν υπάρχουν όροι σχετικά με αυτό το CBA. Αυτή είναι μια αχαρτογράφητη περιοχή για όλους, και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Περιμένω ότι η Ένωση Παικτών θα κάνει έφεση για τον αποκλεισμό του Ίρβινγκ από τους Νετς. Πολλοί παίκτες εξέφρασαν τη δυσφορία τους σχετικά με τους όρους που τέθηκαν για την επιστροφή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα