Μπουζούκης: "Να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

18:24 4/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Super League Interwetten υποδέχεται στο Γεντί Κουλέ τον Απόλλωνα Σμύρνης (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 7 HD και Live από το SPORT24). Οι Κρητικοί είναι στην όγδοη

θέση και στο -1 από την εξάδα και ψάχνει το τρίποντο που μπορεί να τον οδηγήσει στα playoffs.

Ο Γιάννης Μπουζούκης μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη δύναμη του κόσμου, την οποία χρειάζεται η ομάδα την Κυριακή για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

"Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας. Θέλουμε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να έχουμε όσες περισσότερες πιθανότητες μπορούμε για να μπούμε στα playoffs. Είναι ένα ματς για το οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πάρα πολλά. Απλά πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί απόλυτα με την ομάδα. Ευτυχώς το προπονητικό τιμ, τα παιδιά με βοήθησαν πάρα πολύ για να ενσωματωθώ και όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να αποδώσω και καλύτερα.

Σίγουρα η δύναμη του κόσμου είναι τεράστια και σ' αυτό το ματς θα τη χρειαστούμε γιατί δίνει μία μεγάλη ώθηση και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα