Μπούκερ - Πολ περιμένουν την έρευνα του NBA για τον Σάρβερ πριν πάρουν θέση

Το ρεπορτάζ του ESPN και οι κατηγορίες για ρατσισμό και μισογυνισμό που κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, υποχρεώνοντας το NBA να ξεκινήσει έρευνα κυριαρχεί στην καθημερινότητα των Σανς. Οι δύο σταρ της ομάδας, ωστόσο, Ντέβιν Μπούκερ και Κρις Πολ, τόνισαν ότι δεν θα βιαστούν να προβούν σε συμπεράσματα.

"Στα εφτά χρόνια που βρίσκομαι εδώ δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά,

αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει αναίσθητο για το θέμα" δήλωσε αρχικά ο Μπούκερ όταν ρωτήθηκε, για να προσθέσει με νόημα: "Νομίζω ότι το NBA ξεκίνησε έρευνα και θα κάνουν αυτό που πρέπει για να βρουν στοιχεία αντί να σταθούν στο τι είπε ο καθένας. Είμαι σίγουρος ότι το NBA ελέγχει την κατάσταση και θα κάνει την σωστή έρευνα για να ανακαλύψει την αλήθεια".

Ο Κρις Πολ από την πλευρά του - που βιώνει μία αντίστοιχη κατάσταση για δεύτερη φορά αφού αγωνιζόταν στους Κλίπερς το 2014 όταν ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντόναλντ Στέρλινγκ, εξορίστηκε από την λίγκα λόγω αντίστοιχων κατηγοριών και υποχρεώθηκε να πουλήσει την ομάδα - δήλωσε για το θέμα:

"Νομίζω ότι οι δύο περιπτώσεις διαφέρουν. Τότε αντιμετωπίσαμε εκείνη την κατάσταση και ό,τι έγινε. Νομίζω ότι τώρα δεν είμαστε αναίσθητοι για το θέμα και ό,τι ειπώθηκε ή δεν ειπώθηκε, αλλά δεν ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες. Το NBA λοιπόν θα κάνει την έρευνά του και σε αυτό το διάστημα όλοι εμείς στην ομάδα θα συνεχίσουμε να παίζουμε και να κάνουμε ό,τι κάνουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα