Μπος: "Δεν ήταν πέναλτι 100%, ήταν λάθος του Νεϊμάρ"

Την απόλυτη ανατροπή πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Κυριακής (19/9) κόντρα στη Λιόν με 2-1. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επιβλήθηκε της Λιόν, χάρη στο χρυσό γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 90+3' και έκανε το "6 στα 6".

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης. Ο Πέτερ Μπος στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα στάθηκε στο πέναλτι που καταλόγισε ο ρέφερι για την ανατροπή του Νεϊμάρ

από τον Μάλο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Παριζιάνους να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 66' με τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ο Ολλανδός κόουτς εξέφρασε την αντίθετη γνώμη του, υποστήριξε πως ο Νεϊμάρ πρώτος κρατούσε τον 18χρονο Μάλο, ενώ τόνισε πως θα έπρεπε να παρέμβει το VAR.

"Στην άκρη του γηπέδου, είπα στον εαυτό μου: "Ο Μάλο είναι 18 ετών, είναι νέος παίκτης, κάνει τάκλιν στα 18 μέτρα". Αμέσως μετά τον αγώνα, είδα τα βίντεο. Δεν ήταν καθόλου λάθος του Μάλο, αλλά λάθος του Νεϊμάρ, ο οποίος έβαλε το χέρι του στην πλάτη του. Ο Μάλο δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το πρώτο λάθος είναι του Νεϊμάρ, και καθόλου του Μάλο. Δεν ήταν πέναλτι 100%. Καταλαβαίνω ότι ο διαιτητής δεν μπορεί να το δει, είναι δυνατόν. Αλλά το VAR, το οποίο έχει όλες τις εικόνες... Ήταν λάθος", τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα