Μπαρτσελόνα: Ο Σατοράνσκι στηρίζει τον Γιασικεβίτσιους

Η ευρωπαϊκή επιστροφή του Τόμας Σατοράνσκι, μετά το πέρασμά του από το NBA, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στη Βαρκελώνη και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής Τσέχος γκαρντ, η πίστη του Σάρας στο πρόσωπό του, όχι απλώς δεν έχει κλονιστεί, αλλά του δίνει έξτρα κίνητρο για να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που θα κάνει τη διαφορά στη Μπαρτσελόνα.

"Πάντα μου λέει ότι ήρθα στην ομάδα για να γίνω ο ηγέτης της και μου ζητά να κάνω τη διαφορά. Μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι

με έναν προπονητή που μου μιλάει κάθε μέρα και μου δίνει έξτρα κίνητρο", τόνισε ο Σατοράνσκι, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος στα τελευταία ματς των "μπλαουγκράνα":

"Πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση μετά τον τραυματισμό μου, γιατί οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές. Πολλές φορές, δίνουμε τρία ματς την εβδομάδα".

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (31/1, 21:30 Novasports 5) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Σατοράνσκι αναμένεται να έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε σχέση με το πρόσφατο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τζιρόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα