Μπαρτσελόνα: Έχει έτοιμο διετές συμβόλαιο για να φέρει ξανά στο "Καμπ Νόου" τον Μέσι

Οι δρόμοι του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα χώρισαν το καλοκαίρι του 2021, με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή να αφήνει την ομάδα με την οποία έγινε μύθος υπηρετώντας την για 17 ολόκληρα χρόνια για να αποδεχτεί την πρόσκληση-πρόκληση της Παρί, όμως είναι πλέον αρκετά πιθανό να διασταυρωθούν εκ νέου.

Και αυτό γιατί ο Pulga δεν μοιάζει διατεθειμένος να παρατείνει την παραμονή του στην Πόλη του Φωτός πέρα από το καλοκαίρι

του 2023 και θέλει να αλλού να κλείσει την καριέρα του, με τη διοίκηση Λαπόρτα από την πλευρά της να το έχει βάλει σκοπό να κάνει ευτυχισμένους όλους τους οπαδούς των μπλαουγκράνα με την επιστροφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ Ισπανών δημοσιογράφων τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι μπλαουγκράνα όχι μόνο έχουν ισχυρή επιθυμία να τον ξαναδούν να γίνεται κάτοικος "Καμπ Νόου" αλλά έχουν έτοιμο ήδη το νέο συμβόλαιό του, που θα είναι διετούς διάρκειας, για να μείνει στην "Μπάρτσα" μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και πιθανότατα να κρεμάσει εκεί τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως το οικονομικό δεν είναι αυτό που "καίει" τον Αργεντινό και πως έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρόταση της πρώην ομάδας του, με μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή να είναι η... La Liga.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να μετατρέψει τη Μασία στο Μουσείο του Μέσι για να πληρώσει το συμβόλαιό του

Ουσιαστικά το αυστηρό Financial Fair Play της ισπανικής Λίγκας, με την Μπαρτσελόνα να έχει στείλει το οικονομικό πλάνο της και να περιμένει τη σχετική έγκρισή του, ώστε να προχωρήσει κατόπιν στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Μέσι που θα σηματοδοτήσει ένα από τα μεγαλύτερα comebacks στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα