Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-1: Ρομπέρτο και Ντεπάι καθάρισαν για τους μπλαουγκράνα

Τη δεύτερη νίκη της στις πρώτες αγωνιστικές της φετινής La Liga (έχει και μία ισοπαλία) πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 2-1 της Χετάφε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο είδε την αντίπαλό της να έχει τέσσερις τελικές εντός εστίας από το 46' μέχρι το 60', όμως ευτύχησε να σκοράρει δις στα πρώτα 30 λεπτά.

Μετά

από συνεργασία των Ντεπάι και Άλμπα στο 2ο λεπτό, ο Σέρτζι Ρομπέρτο εκτέλεσε τον Σορία με κοντινό πλασέ, ενώ μετά την ισοφάριση των Μαδριλένων στο 19' με τον Ραμίρες (μέσα από open play και όμορφο συνδυασμό), ήρθε η απάντηση από τον Ντεπάι στο 30', ο οποίος με ατομική ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 2-1.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Ολλανδός επιθετικός έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που έχει συμμετοχή σε γκολ των μπλαουγκράνα σε κάθε μία από τις τρεις πρώτες του εμφανίσεις στην La Liga (2 γκολ - 1 ασίστ) μετά από τον Σεσκ Φάμπρεγας το 2011 (3 γκολ - 4 ασίστ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Έμερσον (63' Ντεστ), Αραούχο, Λανγκλέ, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (74' Γκαβί), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν (84' Μινγκέθα), Ντεπάι, Μπρέθγουεϊτ (74' Νίκο Γκονσάλες)

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Ιγκλέσιας (46' Σουάρες), Τζένε (Ακουρούγκου), Μίτροβιτς, Ολιβέρα, Αλένα (61' Κόποβι), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Γιάνκτο, Ουνάλ (76' Μαθίας), Ραμίρες (61' Μάτα)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Η βαθμολογία της La Liga: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Keywords
Τυχαία Θέματα