Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στη Γαλλία, ο Προμηθέας περιμένει τη Χάποελ, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις τρεις ελληνικές ομάδες που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο play-in του Basketball Champions League σε αυτή την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη αντιμετωπίζει στη Γαλλία τη Ντιζόν (21:30,Cosmote Sport

4 και LIVE από το SPORT24), η οποία θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του Group G, πίσω από την πρωτοπόρο Ουνικάχα Μάλαγα, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα.

Ο Δικέφαλος για τερματίσει τρίτος και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στη διοργάνωση της FIBA χρειάζεται είτε νίκη απέναντι στην ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς ή νίκη της Μάλαγα κόντρα στη Σάσαρι, σε περίπτωση που εκείνος ηττηθεί από την Ντιζόν.

EuroCup

Στην Πάτρα θα υποδεχτεί την Χάποελ Τελ Αβίβ ο Προμηθέας (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική του EuroCup. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έχει ρεκόρ 5-3, ενώ οι Ισραηλινοί μετρούν 4 νίκες και ισάριθμες ήττες στη διοργάνωση.

EuroLeague Women

Έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην EuroLeague Women μετράει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην Ισπανία απέναντι στην Βαλένθια (17:30) της Ελεάννας Χριστινάκη. Το εν λόγω παιχνίδι θα έχει live μετάδοση από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

ΝΒΑ

Δράση υπάρχει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με πέντε παιχνίδια.

Πίστονς - Τζαζ (02:00) Χιτ - Μπουλς (02:30) Νικς - Γουόριορς (02:30, Cosmote Sport 4) Σανς - Γουίζαρντς (04:00, Cosmote Sport 7) Νάγκετς - Γκρίζλις (05:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αθλητικές, ΠΑΟΚ, Γαλλία, Προμηθέας, Χάποελ,athlitikes, paok, gallia, promitheas, chapoel