Αταμάν: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά είναι τα αθλήματα"

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στο ανταγωνιστικό Περιστέρι bwin με 84-75 και ο προπονητής των πράσινων, Εργκίν Αταμάν έκανε το σχόλιό του μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε αρχικά στις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα

μας δηλώνοντας: "Πιο σημαντικό από τον Παναθηναϊκό είναι οι μεγάλες καταστροφές στην Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν. Λυπάμαι πολύ για αυτό, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ανθρώπινη ζωή, μετά είναι τα αθλήματα".

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: "Είμαστε στην προετοιμασία, οπότε δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Μας λείπουν πέντε σημαντικοί παίκτες, πέντε διεθνείς παίκτες, που θα ενσωματωθούν στην ομάδα αύριο και θα προετοιμαστούμε για όλους τους μεγάλους μας στόχους.

Θέλω να δω το πλήρες ρόστερ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας σήμερα, δεν τον χρησιμοποιήσαμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν το παιχνίδι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας. Παίζουμε την επόμενη εβδομάδα ένα τουρνουά στην Ρόδο και μετά ακολουθεί το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος στην Αθήνα σε δύο εβδομάδες"

Keywords
Τυχαία Θέματα