Άρης: Ο αψεγάδιαστος Πάλμα τα έκανε όλα απέναντι στον Λεβαδειακό

Η πρεμιέρα του Άρη στη Super League, με τους κίτρινους να επικρατούν του Λεβαδειακού με 3-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι νέοι παίκτες του Μπούργος πήραν την πρώτη τους γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Γκρέι μάλιστα να χρίζεται σκόρερ.

Ο Τζαμαϊκανός φορ εκτέλεσε εξαιρετικά τη φάση στο 68ο λεπτό, όμως όλα τα λεφτά ήταν εκπληκτική κίνηση και βαθιά μπαλιά του Πάλμα από τα αριστερά. Ο Ονδούριος μεσοεπιθετικός αν και ξεκίνησε στο

πλάι του Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης, τελικώς άλλαξε θέση με τον Μαντσίνι να μετατοπίζεται μπροστά, ενώ αυτή η αλλαγή γινόταν συχνά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αυτή η επιλογή βγήκε στον Μπούργος, καθώς ο Μαντσίνι βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος, ενώ ο Πάλμα έδειξε ότι μπορεί να συνεισφέρει και στη δημιουργία πλην του σκοραρίσματος. Ο Ονδούριος ήταν ο πιο δημιουργικός ποδοσφαιριστής του Άρη στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου, με τεράστια μάλιστα ακρίβεια στις πάσες του.

Η επίθεση του Άρη πέρασε από τα πόδια του

Όπως βλέπουμε στο γράφημα της Opta, ο Πάλμα είχε 47 ενέργειες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και επιχείρησε 28 πάσες, εκ των οποίων ήταν επιτυχημένες οι 26.

Σχεδόν οι μισές πάσες του ήταν στην επίθεση και μάλιστα ήταν όλες επιτυχημένες, είχε 13/13. Ήταν ο πρώτος σε δημιουργία ευκαιριών από όλους τους παίκτες που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Βικελίδης, είχε την ασίστ στο γκολ του Γκρέι και έφτιαξε άλλες δύο τελικές για τους συμπαίκτες του.

Στο γράφημα φαίνεται και ο χώρος δράσης του Πάλμα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιξε κυρίως από τα αριστερά (από εκεί προήλθε και η εκπληκτική μπαλιά στον Γκρέι), όμως είχε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, πηγαίνοντας και στα δεξιά.

Οι επιδόσεις του Ονδούριου σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό Μαντσίνι λύνουν τα χέρια στον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος έχει στη φαρέτρα του δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να εναλλάσσονται στην επίθεση και τα άκρα στο 4-4-2 που χρησιμοποιεί.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη, Τσάρλυ και Παντελή Διαμαντόπουλο σχολίασαν τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League. Οι τέσσερις μεταγραφές που θα αλλάξουν τις ισορροπίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα