Αργεντινή: Οι παίκτες της Κ23 τίμησαν τον Μαραντόνα με ξεχωριστή φανέλα

Οι εθνικές ομάδες της Ιαπωνίας και της Αργεντινής σε επίπεδο Κ23 αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26/3) στο Τόκιο, με τους Λατινοαμερικανούς να παίρνου τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Αντόλφο Γκάιτς, που βρήκε δίχτυα λίγα 24ωρα μετά το χρυσό τέρμα του με την Μπενεβέντο στο "Allianz Stadium", απέναντι στην Γιουβέντους για την Serie A.

Ωστόσο, το γεγονός που έκανε το συγκεκριμένο

ματς να τραβήξει πάνω του τα φλας δεν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου αλλά λίγο πριν τη σέντρα και συγκεκριμένα την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Αργεντινής.

Τότε που οι παίκτες της αλμπισελέστε, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα τέσσερις μήνες μετά το θάνατό του, φόρεσαν όλοι τους συλλεκτικές φανέλες, με το Νο στην πλάτη (και το πρόσωπο του Μαραντόνα) και την εξής φάση: "1960-". Αιώνια. Σε ευχαριστούμε Ντιέγκο".

Τις φανέλες τις φορούσαν τόσο οι βασικοί, όσο και οι αναπληρωματικοί και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, κίνηση που φανερώνει την λατρεία όλων των Αργεντινών για τον "Πίμπε Ντ'Όρο" αλλά και το τεράστιο κενό που άφησε πίσω του όταν έφυγε από τη ζωή -προδωμένος από την καρδιά του- σε ηλικία μόλις 60 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Sexta: "Ο Μαραντόνα ήταν δεμένος στο κρεβάτι για να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του"

Ο "Θεός Μαραντόνα" στον θρόνο του: Το εκπληκτικό πανό των φίλων της Μπόκα

Οι Αργεντίνοι το τερμάτισαν, δείχνοντας τον Μαραντόνα να σώζει πάνω στην γραμμή την Μπόκα κόντρα στην Ρίβερ

Photo Credits: Print Screen Youtube

Keywords
Τυχαία Θέματα