Αναντολού Εφές: Συναγερμός λόγω τραυματισμού του Βασίλιε Μίτσιτς

Με την regular season να οδεύει προς το τέλος της και τα playoffs της EuroLeague να είναι προ των πυλών, η Αναντολού Εφές χάνει ένα από τα μεγαλύτερά της όπλα. Σύμφωνα με τον Ισμαΐλ Σενιόλ του Bein Sports, ο Βασίλιε Μίτσιτς θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες λόγω μυϊκού προβλήματος στο πόδι (σ.σ.: δεν διευκρινίζεται ακριβώς η φύση και το μέγεθος του τραυματισμού).

Αυτό σημαίνει

πως ο MVP της περσινής σεζόν θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου (μένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος) θα επιδιώξει να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα των playoffs.

Θυμίζουμε πως η Αναντολού Εφές είναι στην 5η θέση της κατάταξης, αναζητώντας όσο οτ δυνατόν περισσότερες κόντρα σε Άλμπα Βερολίνου (εντός), Μπάγερν Μονάχου (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός) στο φινάλε της regular season, προκειμένου να μην χάσει τα κεκτημένα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που βρίσκεται ακριβώς από πίσω της.

Με δεδομένο πάντως το γεγονός ότι τα playoffs είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την Τρίτη 19 Απριλίου δεν φαίνεται να τίθεται θέμα απουσίας του, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι της post season.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δε, πιθανότερος αντίπαλός των Πρωταθλητών Ευρώπης στα playoffs είναι ο Ολυμπιακός, με μειονέκτημα έδρας (μετά τη νίκη των ερυθρολεύκων στη Λιόν κόντρα στη Βιλερμπάν).

EuroLeague, Ολυμπιακός: Πήρε το πλεονέκτημα έδρας, τα σενάρια για την 2η και την 3η θέση

Η βαθμολογία (μετά από 32 αγωνιστικές) Μπαρτσελόνα 21-5 Ρεάλ Μαδρίτης 18-8 Ολυμπιακός 18-9 Αρμάνι Μιλάνο 17-8 Αναντολού Εφές 14-11 Μακάμπι Τελ Αβίβ 13-11 Μονακό 13-13 Μπάγερν Μονάχου 12-11 Ερυθρός Αστέρας 11-14 Μπασκόνια 11-16 Άλμπα Βερολίνου 10-14 Φενέρμπαχτσε 9-15 Βιλερμπάν 8-18 Παναθηναϊκός 7-17 Ζάλγκιρις Κάουνας 7-19
Keywords
Τυχαία Θέματα