Αμάντα Στέιβλι: "Θέλουμε να φτάσουμε με τη Νιούκαστλ στην κορυφή της Premier League και της Ευρώπης"

Το βράδυ της Πέμπτης (7/10) η Premier League ενέκρινε την ολοκλήρωση της άμεσης εξαγοράς της Νιούκαστλ από κονσόρτιουμ Σαουδαράβων έναντι του ποσού των 305 εκατομμυρίων λιρών και έτσι άνοιξε μία νέα σελίδα στη σελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Η νέα διευθύντρια της Νιούκαστλ και CEO

της PCP Capital, που προχώρησε στην αγορά της αγγλικής ομάδας, Αμάντα Στέιβλι, μίλησε στο Sky Sports για τους νέους στόχους που θα τεθούν από εδώ και στο εξής. Ο πήχης μπαίνει ψηλά, καθώς σκοπός της Νιούκαστλ θα είναι η κορυφή στην Premier League, αλλά και στην Ευρώπη.

Νιούκαστλ αξίζει να είναι στην κορυφή της Premier League. Θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Θα πάρει χρόνο, όμως θα τα καταφέρουμε.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της Premier League. Είναι ένα απίστευτα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο της Premier League είναι το καλύτερο στον κόσμο, η Νιούκαστλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο" σχολίασε η Στέιβλι συγκεκριμένα.

Ωστόσο, τόνισε πως μία τέτοια διαδικασία θα χρειαστεί χρόνο και συνέστησε υπομονή: "Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους προφανώς. Να είμαστε στην κορυφή της Premier League και της Ευρώπης. Αλλά για να πάρουμε τίτλους σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Θέλουμε όλοι να δουλέψουν μαζί μας και να χτίσουμε την ομάδα, όπως χρειάζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα