Αλεξίου: "Η ΑΕΚ είναι από τώρα έτοιμη να παίξει με κόσμο κανονικά"

Η ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική δράση, όσον αφορά σε ομάδες της Stoiximan Super League, με κλειστές πόρτες στα γήπεδα μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της δράσης της για την καταπολέμηση της βίας, γεγονός που άφησε δυσαρεστημένες τις ομάδες.

Μάλιστα, στη σύσκεψη που έγινε με αφορμή τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και στην οποία πήραν μέρος οι αρμόδιοι υπουργοί

με ομάδες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου έκανε λόγο για ένα άδικο μέτρο και ξεκαθάρισε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν τη δυνατότητα από τώρα να οργανώσουν παιχνίδια με κόσμο στις εξέδρες.

"Για εμάς νομίζω ότι είναι λίγο άδικο το οριζόντιο μέτρο της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των γηπέδων με κόσμο. Η ΑΕΚ είναι από τώρα έτοιμη να παίξει με κόσμο κανονικά. Εγώ τουλάχιστον τοποθετήθηκα θετικά ως προς τα μέτρα αλλά είπα ότι όποια ομάδα είναι έτοιμη να αρχίσει να παίζει με κόσμο", τόνισε χαρακτηριστικά ο β' αντιπρόεδρος της Ένωσης, για να προσθέσει:

"Είμαστε έτοιμοι, ακόμα και αύριο αν μας το ζητήσετε, να τα θέσουμε σε εφαρμογή. Όποιο γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή έτοιμο μπορεί να ελεγχθεί. Αν ανταποκρίνεται και αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει λόγος τοποθέτησης μηχανημάτων ή τροποποίηση των υπαρχόντων είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο την ΑΕΚ αλλά για όποια άλλη ομάδα που είναι έτοιμη. Πρέπει τα γήπεδα που ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητά η κυβέρνηση να ανοίξουν και τα παιχνίδια να γίνουν με κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα