ΑΕΚ: Ο Τάκης Νικολούδης είδε στην OPAP Arena το ματς με τον ΠΑΟΚ και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή (30/11) ήταν το πρώτο ντέρμπι για την ΑΕΚ από τότε που επέστρεψε σπίτι της, στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και σήμαινε πολλά για έναν παίκτη που έζησε μεγάλες στιγμές μαζί της στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '70 (1976-79), τον Τάκη Νικολούδη.

Και αυτό γιατί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης βρέθηκε

για πρώτη φορά στην "OPAP Arena" για να δει διά ζώσης το παιχνίδι ενώ μετά το τέλος του, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα με 2-0 με τα γκολ των Λιβάι και Γκατσίνοβιτς, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και είχε συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

"Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην OPAP ARENA φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Τάκης Νικολούδης και ξεναγήθηκε μαζί με τον γιο του Άρη από τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Κάραλη.

Στη συνέχεια, τον προσκάλεσε στην σουίτα του ο πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατά τη συνάντησή τους, σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλιές μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Θεσσαλονικιό χαφ.

Ο Τάκης Νικολούδης ήταν πολύ συγκινημένος και όπως δήλωσε φεύγοντας, αισθάνεται πολύ άτυχος που δεν έπαιξε σε αυτό το γήπεδο!", αναφέρει η ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα